Ζέτα Μακρυπούλια: Με αυτές τις μπότες, τις «πάτησε» όλες κάτω! Με 149 ευρώ γίνονται δικές σου...

Γίνονται με ειδική παραγγελία!

Ζέτα Μακρυπούλια: Με αυτές τις μπότες, τις «πάτησε» όλες κάτω! Με 149 ευρώ γίνονται δικές σου...

Η Ζέτα Μακρυπούλια με αυτές τις μπότες, τις «πάτησε» όλες κάτω! Με 149 ευρώ γίνονται δικές σου και ξέρουμε πού θα τις βρεις!

Η νέα τάση για τα παπούτσια του χειμώνα 2019/2020 δεν είναι άλλη από τις μπότες cowboy! Ετοιμάσου λοιπόν για λίγο western στυλ με τα cowboy μπότες, αλλά άφησε το καπέλο στο σπίτι! H Ζέτα Μακρυπούλια τόλμησε και υιοθέτησε πρώτη την τάση, με άψογο τρόπο!

Πρόσφατα, έβαλε στο Ρουκ Ζουκ custom made μπότες και τις «πάτησε» όλες κάτω κανονικά! Τις εντοπίσαμε στα Tsakiris Mallas και είναι custom made. Κοινώς, τις παραγγέλνεις και τις φτιάχνουν ειδικά για σένα. Αν θες την συμβουλή μας, πάρτες και δεν θα χάσεις αφού η τιμή είναι πραγματικό σοκ για custom made παραγγελία!

Ζέτα Μακρυπούλια: Είχε στο πουκάμισο της, δεκάδες λουλούδια! Ο Χατζηγιάννης «κόλλησε» μόλις την είδε!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ζέτα Μακρυπούλια μπότες

Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε φούστα, παπούτσια και top με λουλούδια! Την είδε «ανθισμένο κήπο» ο Χατζηγιάννης!

Η Ζέτα Μακρυπούλια το τερμάτισε και έβαλε φούστα, παπούτσια και top με λουλούδια! Την είδε «ανθισμένο κήπο» ο Χατζηγιάννης και σίγουρα έμεινε κάγκελο!

Η Ζέτα Μακυρπούλια, έκανε ξεκάθαρα μια εμφάνιση μόνο για τολμηρές! Λίγες μπορούν να υποστηρίξουν το εν λόγω look αφού έβαλε φούστα, παπούτσια και top με λουλούδια και μάλιστα με διαφορετικά prints.

Παρόλα αυτά, το παράτολμο look της μας άρεσε πάρα πολύ, γιατί το κορμί της, της επιτρέπει να φοράει κυριολεκτικά ό,τι θέλει! Αν και πολλοί την χαρακτήρισαν «ανθισμένο κήπο», είμαστε σίγουροι ότι μέχρι και ο Χατζηγιάννης ενέκρινε την όλη εμφάνιση!

Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε πράσινο κολάν από δέρμα και ο Χατζηγιάννης δεν ξεκόλλαγε από δίπλα της!

Δείτε την και εσείς: