Ελένη Μενεγάκη: Βγήκε για ψώνια με μπλούζα που κοστίζει 140 ευρώ! Είναι πλεκτή και μπεζ!

Εσείς θα την φορούσατε;

Ελένη Μενεγάκη: Βγήκε για ψώνια με μπλούζα που κοστίζει 140 ευρώ! Είναι πλεκτή και μπεζ!

Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε για ψώνια σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας και οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν με πλεκτή μπεζ μπλούζα που κοστίζει 140 ευρώ.

Η παρουσιάστρια του Alpha έκανε όλα τα κεφάλια να στραφούν επάνω της, καθώς κανένας από τους περαστικούς δεν περίμενε να την δει.

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε τα δώρα για τους αγαπημένους της ανθρώπους και για την μικρή Μαρίνα πήρε τα πιο γλυκά συνολάκια.

Για αυτή την εμφάνιση της, επέλεξε να φορέσει πλεκτό μπεζ μπλουζάκι Amarican Vintage 140 ευρώ, το οποίο συνδύασε με παντελόνι στο ίδιο περίπου χρώμα - παρόμοιο θα βρεις στα Esprit με 69,99 - και γόβες Sante shoes με 79 ευρώ.

Ελένη Μενεγάκη μπλούζα εμφάνιση

Eλένη Μενεγάκη: Έδωσε 50 ευρώ για μια μπλούζα και «έσπασε» τα ταμεία! Φοριέται όλη μέρα...

Μόνο 50 ευρώ έδωσε η Ελένη Μενεγάκη για μια μπλούζα και «έσπασε» τα ταμεία! Φοριέται όλη μέρα και σίγουρα θα την θέλεις κι εσύ!

Συνδυάζεται με τα πάντα και δίνει άλλον αέρα στις εμφανίσεις σου, αφού έχει χρώμα που πάει σε όλες! Η Ελένη Μενεγάκη, φόρεσε την συγκεκριμένη μπλούζα σε βόλτα της στο Μαρούσι και μας τρέλανε!

Ο φωτογραφικός φακός του Υοuweekly.gr ήταν εκεί και μόλις την είδαμε, πάθαμε εμμονή μέχρι να βρούμε από πού είναι η μπλούζα της! Λευκή, απλή σαν κόψιμο αλλά με πολύ σικάτο ύφασμα και τιμή ξεκάθαρα μη απαγορευτική. Άλλωστε 50 ευρώ, δεν είναι καθόλου πολλά. Σκέψου μόνο πόσες φορές θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση.... Για την ιστορία, να πούμε ότι η υπέρτατη μπλούζα της Ελένης είναι από την εταιρία American Vintage. Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Αν δουλεύεις σε γραφείο σου έδωσε την καλύτερη συμβουλή. Πρέπει να πάρεις το παντελόνι της απωσδήποτε! Είναι μπλε και κοστίζει λίγα...

Ελένη Μενεγάκη alpha

Ελένη Μενεγάκη φωτογράφοι

Ελένη Μενεγάκη τι έκανε στους φωτογράφους