Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε το τζιν παντελόνι με το πιο hot τελείωμα! Κολακεύει σχεδόν όλες τις σιλουέτες!

We love it!

Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε το τζιν παντελόνι με το πιο hot τελείωμα! Κολακεύει σχεδόν όλες τις σιλουέτες!

Η Τατιάνα Στεφανίδου φόρεσε το παντελόνι που κολακεύει σχεδόν όλες τις σιλουέτες. Είναι τζιν και έχει το πιο hot τελείωμα με στιλ καμπάνας λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ λατρεύει την μόδα και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Μάλιστα, κάθε φορά που ανεβάζει τα looks της στο Instagram αποσπά τα καλύτερα σχόλια.

Πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε στο Παρίσι, πόζαρε μπροστά από τον πύργο του Άιφελ, αλλά η ίδια τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, φόρεσε ένα απίστευτο τζιν παντελόνι το οποίο τελείωνε λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο της. Μάλιστα, αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα που διαθέτει.

Στο ταξίδι της επίσης, φόρεσε και μπότες τις οποίες λατρέψαμε. Είναι στο χρώμα της φωτιάς.

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε το τζιν της «μαμάς» και προκάλεσε φρενίτιδα! Κοστίζει 29,95 ευρώ!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έβαλε το τζιν της «μαμάς» και προκάλεσε φρενίτιδα! Κοστίζει 29,95 ευρώ και ξέρουμε πού θα το βρεις...

Κολακεύει όλες τις σιλουέτες και σίγουρα αν δεν το πάρεις, εσύ θα χάσεις! Η παρουσιάστρια, βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι με το γιο της και εμείς σκαλώσαμε με το τζιν της!

Μπορεί η Τατιάνα να κράταγε τσάντα που κοστίζει πάνω από 1000 ευρώ, όπως σου έχουμε γράψει, αλλά το τζιν της είναι φοβερά οικονομικό! Μόνο με 29,95 ευρώ το κάνεις δικό σου και είναι και από τα Zara! Τα mom fit jeans ξεπουλάνε σαν τρελά και πάνε και στις αδύνατες και στις λίγο πιο ζουμερές. Το γκρι δε, είναι το χρώμα της σεζόν..

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:
Τατιάνα Στεφανίδου