Τατιάνα Στεφανίδου: Έκατσε σε εντυπωσιακό καναπέ, όμως όλοι κοιτούσαν τις γόβες της! Έχουν σχέδιο που... αναστατώνει!

Θα σας.. μαγέψουν!

Τατιάνα Στεφανίδου: Έκατσε σε εντυπωσιακό καναπέ, όμως όλοι κοιτούσαν τις γόβες της! Έχουν σχέδιο που... αναστατώνει!

Σε εντυπωσιακό καναπέ έκατσε η Τατιάνα Στεφανίδου, όμως αυτό που κοιτούσαν όλοι ήταν οι γόβες της. Έχουν σχέδιο που... αναστατώνει.

Η παρουσιάστρια αγαπάει την μόδα και το έχει αποδείξει δεκάδες φορές από τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί. Θέλει κάθε φορά να είναι λαμπερή και περιποιημένη.

Πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια άκρως εντυπωσιακό φωτογραφία της, καθισμένη σε έναν εντυπωσιακό καναπέ.

Αυτό όμως που μας τράβηξε την προσοχή ήταν οι γόβες της. Το σχέδιο τους ήταν animal print το οποίο ξυπνάει τα πιο... άγρια ένστικτα.

Το μπάνιο της το έχετε δει. Είναι σαν από παλάτι!

Τατιάνα Στεφανίδου γόβες

Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε γόβες και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να κοιτάμε! Το ζευγάρι που πρέπει να αποκτήσεις!

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι γνωστό πως είναι λάτρης της μόδας, και δεν διστάζει να μας το αποδείξει με τις προσωπικές της αναρτήσεις! Πρόσφατα, φόρεσε γόβες και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να κοιτάμε! Το συγκεκριμένο ζευγάρι πρέπει να το αποκτήσεις και εσύ!

Αν θες να γίνεις και εσύ μια σταρ, πάρε μαθήματα από την ειδικό της μόδας και τόλμησε να τα δοκιμάσεις!

Θα σε βγάλουν σίγουρα ασπροπρόσωπη και θα σε ζηλεύουν όλες τόσο στο γραφείο, όσο και στην παρέα σου. Το συγκεκριμένο χρώμα άλλωστε, είναι πολύ elegant και συνδυάζεται εύκολα με τα πάντα.

Εκτός από τις καθημερινές σου βόλτες είναι και το τέλειο παπούτσι για το ρεβεγιόν! Αν θες λοιπόν να βρεις ένα ζευγάρι που να σε διευκολύνει, τρέξε να το κάνεις δικό σου!

Εσείς έχετε δει το σπίτι της; Αν όχι, σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το δωμάτιο, που φαίνεται λες και βγήκε από παραμύθι!

Τατιάνα Στεφανίδου: Τα πέδιλα της είναι μαύρα και γεμάτα στρας! Η κόκκινη λεπτομέρεια έκανε την διαφορά...

Τα πέδιλα της Τατιάνας Στεφανίδου είναι μαύρα και γεμάτα στρας! Η κόκκινη λεπτομέρεια έκανε την διαφορά και πάθαμε έρωτα!

Η παρουσιάστρια, είναι από τις πιο στιλάτες της ελληνικής showbiz! Κάθε της εμφάνιση προκαλεί αίσθηση και η τελευταία, δεν αποτέλεσε εξαίρεση!

Η ίδια, έβαλε τα στιλάτα της πέδιλα και εμείς πάθαμε εμμονή! Μάλιστα η Τατιάνα Στεφανίδου, για να δώσει ένα εξτρά touch, επέλεξε μανικιούρ σε κόκκινο και έκανε την διαφορά! Άλλωστε έχει γούστο και μέχρι και το δέντρο που στόλισε είναι υπερπαραγωγή!

Δείτε την σχετική φωτογραφία με τα πέδιλά της: