Ελένη Μενεγάκη: Περπάτησε στο δρόμο με παλτό αξίας 325 ευρώ! Έχει πάνω του δυο χρώματα...

Είναι σικάτο και συνδυάζεται εύκολα με όλα!

Ελένη Μενεγάκη: Περπάτησε στο δρόμο με παλτό αξίας 325 ευρώ! Έχει πάνω του δυο χρώματα...

Με παλτό αξίας 325 ευρώ περπάτησε στο δρόμο η Ελένη Μενεγάκη, που είχε πάνω του δυο χρώματα. Είναι σικάτο και συνδυάζεται εύκολα με όλα.

Η παρουσιάστρια λίγο πριν επιστρέψει στην καθημερινή εκπομπή της στον Alpha, απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο που έχει μαζί με την οικογένεια της.

Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας να κάνει τα τελευταία δώρα για τα αγαπημένα της πρόσωπα Μάλιστα, έγινε ένα με τον κόσμου, αφού έβγαλε φωτογραφίες με όλους τους θαυμαστές της.

Για αυτή την εμφάνιση της η Ελένη Μενεγάκη ήθελε όπως κάθε ημέρα να είναι λαμπερή και περιποιημένη. Επέλεξε να φορέσει μπεζ μπλούζα αξίας 140 ευρώ, από τα American Vintage, την οποία συνδύασε με λευκό παντελόνι που παρόμοιο θα βρεις στα Esprit στο Notos.gr με 69,99 και γόβες Sante Shoes με 79 ευρώ.

Αυτό ωστόσο, που μας τράβηξε την προσοχή ήταν το εντυπωσιακό παλτό της που ήταν λευκό και καφέ μπεζ στο εσωτερικό του αξίας 325 ευρώ από τα American Vintage.

Ελένη Μενεγάκη ρούχα παλτό

Ελένη Μενεγάκη: Το μπορντό παλτό της παρουσιάστριας που έσπασε τα ταμεία της αγοράς!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz.

Φημίζεται για το στιλ και την φινέτσα της και αποτελεί έμπνευση για πολλές κυρίες! Γι αυτό ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr αποθανάτισε την παρουσιάστρια, που φόρεσε ένα παλτό που σίγουρα δεν πρέπει να λείψει από την ντουλάπα σας!

Η Ελένη επέλεξε φόρεμα (παρόμοιο θα βρεις στα Max Mara με €654) και παλτό, Vanessa Bruno, €265 από €530)

Ταξίδι-αστραπή για δουλειές...

Για ένα μόνο βράδυ ταξίδεψε πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη η παρουσιάστρια για να παρουσιάσει εκδήλωση μεγάλης εταιρείας οπτικών με την οποία συνεργάζεται. Έφυγε μετά το τέλος της εκπομπής της, για να επιστρέψει με την πρώτη πρωινή πτήση. Στην πόλη συνάντησε και τον αγαπημένο της Τάκη Ζαχαράτο, ενώ στο αεροδρόμιο έπεσε τυχαία πάνω στον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο έβγαλε και μια φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram.