Τατιάνα Στεφανίδου: Τα μαύρα τακούνια της είναι τα πιο κλασικά που θα δεις! Κατάφερε όμως να τα αναδείξει...

Φόρεσε τα και εσύ με τον ίδιο τρόπο!

Τατιάνα Στεφανίδου: Τα μαύρα τακούνια της είναι τα πιο κλασικά που θα δεις! Κατάφερε όμως να τα αναδείξει...

Τα μαύρα τακούνια που φόρεσε η Τατιάνα Στεφανίδου είναι τα πιο κλασικά που θα δεις, όμως κατάφερε να τα αναδείξει με τον πιο stylish τρόπο.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ λατρεύει στις δημόσιες εμφανίσεις της να πραγματοποιεί άψογα και σικάτα look τα οποία θα αναδείξουν και την σιλουέτα της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της.

Συνδύασε τις μαύρες κλασικές γόβες της, με μαύρο μίντι φόρεμα γεμάτο πούλιες και μαύρο καλσόν. Στα μαλλιά της πρόσθετε στέκα που βρίσκεται στα trends του χειμώνα. Μάλιστα, την ίδια επιλογή έχει κάνει και η Μαρία Μπακοδήμου.

Τατιάνα Στεφανίδου τακούνια

Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε γόβες και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να κοιτάμε! Το ζευγάρι που πρέπει να αποκτήσεις!

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι γνωστό πως είναι λάτρης της μόδας, και δεν διστάζει να μας το αποδείξει με τις προσωπικές της αναρτήσεις! Πρόσφατα, φόρεσε γόβες και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να κοιτάμε! Το συγκεκριμένο ζευγάρι πρέπει να το αποκτήσεις και εσύ!

Αν θες να γίνεις και εσύ μια σταρ, πάρε μαθήματα από την ειδικό της μόδας και τόλμησε να τα δοκιμάσεις!

Θα σε βγάλουν σίγουρα ασπροπρόσωπη και θα σε ζηλεύουν όλες τόσο στο γραφείο, όσο και στην παρέα σου. Το συγκεκριμένο χρώμα άλλωστε, είναι πολύ elegant και συνδυάζεται εύκολα με τα πάντα.

Εκτός από τις καθημερινές σου βόλτες είναι και το τέλειο παπούτσι για το ρεβεγιόν! Αν θες λοιπόν να βρεις ένα ζευγάρι που να σε διευκολύνει, τρέξε να το κάνεις δικό σου!

Εσείς έχετε δει το σπίτι της; Αν όχι, σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το δωμάτιο, που φαίνεται λες και βγήκε από παραμύθι!

Τατιάνα Στεφανίδου: Τα πέδιλα της είναι μαύρα και γεμάτα στρας! Η κόκκινη λεπτομέρεια έκανε την διαφορά...

Τα πέδιλα της Τατιάνας Στεφανίδου είναι μαύρα και γεμάτα στρας! Η κόκκινη λεπτομέρεια έκανε την διαφορά και πάθαμε έρωτα!

Η παρουσιάστρια, είναι από τις πιο στιλάτες της ελληνικής showbiz! Κάθε της εμφάνιση προκαλεί αίσθηση και η τελευταία, δεν αποτέλεσε εξαίρεση!

Η ίδια, έβαλε τα στιλάτα της πέδιλα και εμείς πάθαμε εμμονή! Μάλιστα η Τατιάνα Στεφανίδου, για να δώσει ένα εξτρά touch, επέλεξε μανικιούρ σε κόκκινο και έκανε την διαφορά! Άλλωστε έχει γούστο και μέχρι και το δέντρο που στόλισε είναι υπερπαραγωγή!

Δείτε την σχετική φωτογραφία με τα πέδιλά της: