Μαρία Σολωμού: Φόρεσε μαύρη διαφάνεια που αναδείκνυε το εκρηκτικό της μπούστο! Η εμφάνιση της «ζάλισε» τους πάντες!

Μας άφησε άφωνους!

Μαρία Σολωμού: Φόρεσε μαύρη διαφάνεια που αναδείκνυε το εκρηκτικό της μπούστο! Η εμφάνιση της «ζάλισε» τους πάντες!

Η εμφάνιση της Μαρίας Σολωμού «ζάλισε» τους πάντες! Φόρεσε μαύρη διαφάνεια που αναδείκνυε το εκρηκτικό της μπούστο και μας άφησε άφωνους!

Η ταλαντούχα ηθοποιός είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz και διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα!

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε στο Κέντρο Αθηνών και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την παρέα της! Ωστόσο η ίδια εντυπωσίασε τους θαμώνες του μαγαζιού με το σύνολο που επέλεξε να φορέσει!

Η ίδια επέλεξε να φορέσει μια μαύρη διαφάνεια μπλούζα που αναδείκνυε τέλεια το εκρηκτικό της μπούστο κι ένα τζιν! Η ίδια «ζάλισε» τους πάντες με την εμφάνιση της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και τα κλικ των φωτογράφων πήραν φωτιά!

Μαρία Σολωμού

Μαρία Σολωμού μπουζούκια

Μαρία Σολωμού Νίκος Οικονομόπουλος μπουζούκια εμφάνιση

Δείτε επίσης την Μαρία Σολωμού να χορεύει στα μπουζούκια! Φάνηκαν οι κοιλιακοί της κάτω από την μπλούζα! Φωτογραφίες ντοκουμέντο...

Μαρία Σολωμού: Έχει κορμάρα και πόζαρε πιο καυτή από ποτέ!

Η Μαρία Σολωμού έχει κορμάρα και πόζαρε πιο καυτή από ποτέ στις καλοκαιρινές της διακοπές. Διαθέτει άψογες αναλογίες και το έχει αποδείξει πολλές φορές.

Η ηθοποιός όπως έχει αποκαλύψεις δεν κάνει ρετούς στις φωτογραφίες και όπως βλέπουμε δεν το χρειάζεται κιόλας. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη της φορά που δημοσιεύει φωτογραφία της με μαγιό.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της από την παραλία με την ίδια να κάνει μια αστεία γκριμάτσα.

Όπως ήταν επόμενο τα likes έπεσαν βροχή, όπως και τα σχόλια για το σώμα της.

Έχει κορμάρα και πόζαρε πιο καυτή από ποτέ η Μαρία Σολωμού

Μαρία Σολωμού: Σήκωσε το φόρεμα της και παραλίγο να κάνει αποκαλύψεις η ηθοποιός!

Σήκωσε το φόρεμα της η Μαρία Σολωμού και παραλίγο να κάνει αποκαλύψεις.

Το σώμα της ηθοποιού είναι λαμπάδα και για αυτό φόρεσε το πιο sexy φόρεμα.

Είναι από τις πιο sexy γυναίκες της Ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Μπορεί να έχει αποκτήσει ένα παιδί, ωστόσο έχει κορμί λαμπάδα.

Η Μαρία Σολωμού, φόρεσε το πιο καλοκαιρινό φόρεμα και πόζαρε για το instagram σε μια από τις πιο sexy στιμές της. Τα likes όπως ήταν επόμενο έπεσαν βροχή.

Μαρία Σολωμού: Σήκωσε το φόρεμα της και παραλίγο να κάνει αποκαλύψεις η ηθοποιός!