Μελίνα Ασλανίδου: Φόραγε μαύρο παντελόνι αλλά όλοι κοίταγαν τα παπούτσια της! Ήταν με λευκά κορδόνια!

Το look που σε πάει από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Μελίνα Ασλανίδου: Φόραγε μαύρο παντελόνι αλλά όλοι κοίταγαν τα παπούτσια της! Ήταν με λευκά κορδόνια!

H Μελίνα Ασλανίδου φόραγε μαύρο παντελόνι αλλά όλοι κοίταγαν τα παπούτσια της! Ήταν με λευκά κορδόνια και πραγματικά αυτό το look πρέπει να το αντιγράψεις!

Η τραγουδίστρια, έκανε την απόλυτη casual εμφάνιση και εννοείται πως από εμάς, πήρε 10άρι! Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε ένα πουλοβεράκι, μαύρο παντελόνι και αθλητικά και έμοιαζε με μαθήτρια γυμνασίου.

Τα λευκά κορδόνια έκαναν την διαφορά και μπορεί στην σκηνή του X-Factor να την βλέπαμε υπέρλαμπρη, να θυμίσουμε και την αγαπημένη μας εμφάνιση στο show, αλλά στην καθημερινότητά της επιλέγει απλό ντύσιμο.

Sneakers, λίγο βάψιμο και το χαμόγελό της και είναι έτοιμη. Aν θες την γνώμη μας, copy the look και δε θα χάσεις!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία από το Instagram της:

Μελίνα Ασλανίδου: Φόρεσε το τζιν παντελόνι που αγαπάνε όλες οι γυναίκες! Είναι μαύρο με σκισίματα!

Το τζιν που αγαπάνε όλες οι γυναίκες φόρεσε η Μελίνα Ασλανίδου. Το βλέπουμε πολλά χρόνια να κυκλοφορεί στους δρόμους. Είναι μαύρο με σκισίματα.

Η τραγουδίστρια μπορεί στο X-factor να πραγματοποιούσε φαντασμαγορικές εμφανίσεις, ωστόσο στην καθημερινότητα τις επιλέγει να είναι πιο απλή.

Σε μια από τις αναρτήσεις της στο Instagram, είδαμε να φοράει ένα τζιν παντελόνι που το επιλέγουν και το αγαπάνε πολλές γυναίκες.

Πρόκειται για το κλασικό τζιν με σκισίματα και ξεβάμματα που φοράνε πολλές γυναίκες, αλλά και άντρες. Ένα κομμάτι που δεν φεύγει από τη μόδα.

Να θυμηθούμε την απίστευτη μαύρη τουαλέτα που φόρεσε στον τελικό.

Μελίνα Ασλανίδου παντελόνι ρούχα

Μελίνα Ασλανίδου: Το παντελόνι της έμοιαζε με φόρμα αλλά ήταν όλο στρας! Ξεπουλάει σε όλα τα χρώματα!

Το παντελόνι της Μελίνας Ασλανίδου έμοιαζε με φόρμα αλλά ήταν όλο στρας! Ξεπουλάει σε όλα τα χρώματα και είναι το top trend της σεζόν!

Η τραγουδίστρια, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το καμαρίνι της, την ώρα που ετοιμαζόταν για τον τελικό του X-Factor.

Η Μελίνα Ασλανίδου με casual διάθεση, έβαλε το παντελόνι της φόρμας της το οποίο όμως είχε μια διαφορά από τα συνηθισμένα: Είχε στο πλάι ρίγα και ήταν όλο με στρας. Τα παντελόνια αυτά, είναι από τα top trends της σεζόν και ξεπουλάνε σε όλα τα χρώματα. Η Μελίνα πόνταρε στην άνεση αλλά δεν άφησε και το στιλ της πίσω... Όσο για το look του τελικού; Έκλεψε πάλι τις εντυπώσεις με το κομψό φόρεμα που φόρεσε!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία: