Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έπεσε ο ήλιος στο πρόσωπό της και ο Snik τη "χάζευε"! Η μπεζ γούνα της έκλεψε την παράσταση!

Το casual look που θέλουν όλες!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έπεσε ο ήλιος στο πρόσωπό της και ο Snik τη

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε και πάλι μία τρομερή εμφάνιση στην οποία, η μπεζ γούνα της "έκλεψε" την παράσταση! Ο ήλιος έπεσε στο πρόσωπό της και τη φώτισε και όπως ήταν φυσικό, ο Snik, τη "χάζευε"!

Το πανέμορφο μοντέλο υποδέχθηκε το 2020 με μία εμφάνιση πιο ανατρεπτική. Μπορεί όλοι να την έχουμε συνηθίσει με φορέματα και τακούνια, αυτή τη φορά ωστόσο η Ηλιάνα έκανε τη διαφορά.

Έτσι φόρεσε μαύρη φόρμα πάνω κάτω και τη συνδύασε με μία εντυπωσιακή μπεζ γούνα, μιας και τις τελευταίες μέρες έχει αρκετό κρύο.

Το μοντέλο κατάφερε βέβαια να βρει λίγο ήλιο και έβγαλε μία τρομερή φωτογραφία η οποία φυσικά "μάγεψε" τον σύντροφό της!

Μάλιστα το ζευγάρι δεν χάνει ευκαιρία και περνάει πολύ χρόνο μαζί! Ο φακός τους "τσάκωσε" μόλις προχθές σε κοινή έξοδο!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ντύθηκε "φωτιά" στα κόκκινα και άφησε τον Snik "ξερό"! Η φούστα της είναι σε άλλο επίπεδο!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για μία ακόμη φορά εντυπωσίασε με την εμφάνιση της! Έβαλε μία φούστα σκέτη "φωτιά" και ντύθηκε στα κόκκινα! Το μοντέλο άφησε το Snik "ξερό", μιας και αυτό το look της είναι χωρίς αμφιβολία σε άλλο επίπεδο!

Το πανέμορφο μοντέλο καταφέρνει να "κλέβει" τις εντυπώσεις ό,τι και να φορέσει και έτσι σε μία πρόσφατη εμφάνιση αποφάσισε να βάλει "φωτιά" στη νύχτα με την φούστα της.

Φόρεσε μία μάξι κόκκινη φούστα και τους έκανε όλους να παραμιλάνε, ποζάροντας μπροστά από το λευκό αμάξι της! Τη συνδύασε με λευκό πουκάμισο και λευκές γόβες, δημιουργώντας τον πιο ιδανικό γιορτινό συνδυασμό!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Tο καυτό μίνι φόρεμα προκάλεσε... εγκεφαλικό στον Snik!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz, γι αυτό ότι και να φορέσει της ταιριάζει! Το καυτό μίνι φόρεμα που επέλεξε προκάλεσε... εγκεφαλικό ακόμα και στον αγαπημένο της Snik!

Η Ηλιάνα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, να ποζάρει με νάζι στο φακό, με ένα εντυπωσιακό μίνι φόρεμα από παγέτα, συνδυασμένο με ζώνη στη μέση, αλλά και ένα σακάκι...

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ, εντυπωσίασε τους followers της και όχι μόνο, αφού τα likes έπεσαν... βροχή! Η ίδια διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, στο πλευρό του τραγουδιστή Snik, αφού οι ίδιοι δεν κρύβουν τον έρωτά τους...

Όμορφη και πάντα στιλάτη, η Ηλιάνα, κάνει τη δική της πρόταση για τις γιορτές! Δοκίμασέ το και εσύ...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Instagram με μίνι φόρεμα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το καλά κρυμμένο μυστικό της, αποκαλύφθηκε! Το "σημάδι" στο σώμα της που ήξερε μόνο ο Snik!