Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τους «τσάκωσαν» με τον Snik και είχε συνέχεια σκυμμένο το βλέμμα! Δεν της άφησε λεπτό το χέρι!

Τα καυτά φιλιά και οι τρυφερές στιγμές σε νυχτερινό κέντρο!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τους «τσάκωσαν» με τον Snik και είχε συνέχεια σκυμμένο το βλέμμα! Δεν της άφησε λεπτό το χέρι!

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik «τσάκωσαν» οι φωτογράφοι και το μοντέλο είχε συνέχεια σκυμμένο το βλέμμα. Εκείνος όμως, δεν της άφησε λεπτό το χέρι της.

Το ζευγάρι πλέον δεν κρύβει καθόλου τον έρωτα του και οι δημόσιες κοινές εμφανίσεις τους είναι πολλές, τόσο μόνοι τους όσο και με φίλους.

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να διασκεδάζουν στο Κέντρο Αθηνών και στην παρέα τους ήταν και η Έλενα Χριστοπούλου με τον σύντροφο της. Μάλιστα, οι σχέσεις της booker με τον ράπερ είναι άψογες.

Μπορεί μέσα στο νυχτερινό κέντρο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μην σταμάτησε τις τρυφερές στιγμές και τα φιλιά με τον Snik, ωστόσο κατά την έξοδο τους είχε συνέχεια σκυμμένο το βλέμμα της. Από την άλλη ο ράπερ δεν την άφησε λεπτό από το χέρι του μέχρι να την συνοδεύσει στο αυτοκίνητο της.

Να σημειώσουμε πως οι φωτογραφίες είναι από την νύχτα που ο Snik είχε έναν λεκτικό καβγά η οποία καταλάγιασε ύστερα και από την επέμβαση των ψυχραιμότερων της παρέας.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik

Έλενα Χριστοπούλου σύντροφος

Paparazzi φωτογραφίες ζευγάρι

Κέντρο Αθηνών

Παπαγεωργίου σύντροφος

Snik Ηλιάνα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτριβε το πρόσωπό της στη μύτη του Snik! Δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι υπήρχαν κάμερες!

Κάμερες βρέθηκαν σε απόσταση βολής από τον Snik και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την έπιασαν να τρίβει το πρόσωπό της στην μύτη του! Δεν είχε πάρει κανείς χαμπάρι πως υπήρχαν παπαράτσι!

Μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στον ΑΝΤ1, "Πρωινό", προβλήθηκαν τα αποκλειστικά αυτά πλάνα που έδειχναν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz σε στιγμές που δεν είχαμε ξαναδεί!

Παρά το γεγονός πως προσπαθούν να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή, σε ένα εστιατόριο με πολύ κόσμο αγκαλιάζονταν, αντάλλασσαν φιλιά και γενικά φαίνονταν πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Μπράβο τους επιτέλους που το δείχνουν χωρίς να τους νοιάζει!

Δείτε το βίντεο με τις στιγμές τους παρακάτω:

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η κάμερα πιάνει το ζευγάρι! Αλλά μια φορά είχε "τσακώσει" μόνο του τον Snik να τα πίνει και δεν ήταν με την Ηλιάνα...