Κόνι Μεταξά: Έβαλε κόκκινη μπλούζα και "τρέλανε" τη Γλυφάδα! Περπάτησε με αέρα μοντέλου!

Παρέδωσε μαθήματα στιλ!

Κόνι Μεταξά: Έβαλε κόκκινη μπλούζα και

Η Κόνι Μεταξά "τρέλανε" για ακόμη μια φορά, όλη τη Γλυφάδα με την εμφάνιση που έκανε! Έβαλε μία υπέροχη κόκκινη μπλούζα, βγήκε βόλτα με το σκυλάκι της και περπάτησε με αέρα μοντέλου!

Το κορίτσι αυτό ξέρει να εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση και έτσι δεν απογοήτευσε όταν επέλεξε να κάνει ένα casual look για τη βόλτα της.

Έβαλε μαύρο παντελόνι και μαύρο παλτό και απογείωσε την εμφάνισή της με μία κόκκινη μπλούζα! Περπάτησε μαζί με το σκυλάκι της και χάρισε πλατιά χαμόγελα στους φωτογράφους!

Ο φακός του YouWeekly.gr τη "συνέλαβε" και σας την παρουσιάζει!

Κόνι Μεταξά ρούχα

Κόνι Μεταξά look

Η ίδια μάλιστα, ενώ προσέχει πολύ την εμφάνισή της, έχει παραδεχθεί δημόσια ότι κρατάει μούφα τσάντα και δεν την ενοχλεί καθόλου!

Κόνι Μεταξά: Ποζάρει γυμνή και προκαλεί πανικό στο Instagram!

Η Κόνι Μεταξά έχει τον τρόπο της να τους τρελαίνει όλους! Αυτή τη φορά ποζάρει γυμνή και προκαλεί κανονικό πανικό στο Instagram!

Το κορίτσι αυτό προκαλεί εντυπώσεις με κάθε της ανάρτηση στο Instagram και έτσι δεν είναι τυχαίο που έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς.

Κόνι Μεταξά: Θα γίνει παρουσιάστρια; Το δημόσιο μήνυμα της!

Αυτή τη φορά θέλησε να ταράξει για μία ακόμη φορά τα "νερά" των social media ανεβάζοντας μία ημίγυμνη φωτογραφία της στην οποία κοιτάζει από το παράθυρό της και μας δείχνει το εντυπωσιακό της χτένισμα!

Κόνι Μεταξά: Γυμνή στο κρεβάτι μαζί με τη μαμά της!

Η Κόνι Μεταξά ανέβασε μία καυτή φωτογραφία όπου ποζάρει γυμνή στο κρεβάτι, όπως και η μαμά της, Ζώζα!

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή δεν κολλάει πουθενά!

Συγκεκριμένα η Κόνι έκανε ένα... mamachallenge και φωτογραφήθηκε γυμνή, καλύπτοντας όσα πρέπει με ένα λευκό σεντόνι, όπως είχε κάνει και η μητέρα της πριν μερικά χρόνια! Επίσης, γνωρίζατε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει;

Δείτε τη φωτογραφία!

Κόνι Μεταξά: Γυμνή στο κρεβάτι μαζί με τη μαμά της!