Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έβαλε μίνι φούστα σε μαύρο και ροζ πουλόβερ! Ο Βασάλος έγινε «μαγνήτης» στα πόδια της!

Δεν ξεκολλούσε και.. δεν τον αδικούμε!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έβαλε μίνι φούστα σε μαύρο και ροζ πουλόβερ! Ο Βασάλος έγινε «μαγνήτης» στα πόδια της!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε μίνι φούστα σε μαύρο και ροζ πουλόβερ και ο Βασάλος έγινε «μαγνήτης» στα πόδια της! Όλο το look που είναι το απόλυτο 10άρι για εμάς!

Η παρουσιάστρια, εμφανίστηκε χτες στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha πιο κομψή από ποτέ! Έβαλε το ροζ ζιβάγκο της, έβαλε και μίνι φούστα σε μαύρο και μας τρέλανε κανονικά!

Όχι μόνο εμάς βέβαια, αφού ο Βασάλος έγινε μαγνήτης στα πόδια της και δεν ξεκολλούσε το βλέμμα του από πάνω της. Η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά για εμάς, ήταν οι λευκές της μπότες σε ύψος τακουνιού που φοριέται όλη μέρα. Ευρυδίκη, keep going! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη με μίνι φούστα

Έχετε δει το τέλειο μαύρο φόρεμά της; Μόνο με 23 ευρώ!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έβαλε μποτάκια με μίνι φούστα και ο Βασάλος «καρφώθηκε» στα πόδια της! «Φωτιά» στα κόκκινα και όχι μόνο...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε μποτάκια με μίνι φούστα και ο Βασάλος «καρφώθηκε» στα πόδια της! «Φωτιά» στα κόκκινα και όχι μόνο με το look της που άναψε φωτιές!

Μάλιστα η φούστα της είναι από τα Zara και έχει ήδη ξεπουλήσει! Λογικό μας φαίνεται, αφού είναι από τα hot trends της σεζόν!

Σε κόκκινο και μαύρο, πάει σε μελαχρινές αλλά και σε ξανθές! Η παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις και μέχρι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, για τον οποίο έχει αναφέρει ότι είναι ο πιο αυστηρός κριτής της, είμαστε σίγουροι ότι καρφώθηκε στα υπέροχα πόδια της! Επειδή ωστόσο όταν μιλάμε για τέτοια looks, τα λόγια είναι περιττά, δείτε την φωτογραφία με τις λεπτομέρειες για το στιλ της:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη φούστα

Δείτε και μια ακόμα εμφάνισή της που μας είχε ενθουσιάσει... και εμάς, και τον Βασάλο!