Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έβαλε μαύρο από πάνω μέχρι κάτω και "τρέλανε" τον Snik! To casual look το έχει υιοθετήσει!

Άφησε τα φορέματα και τα τακούνια!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έβαλε μαύρο από πάνω μέχρι κάτω και

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το τόλμησε και έβαλε από πάνω μέχρι κάτω μαύρο! Τον "τρέλανε" κανονικά τον Snik, μιας και τελευταία έχει υιοθετήσει για τα καλά το casual look!

Το πανέμορφο μοντέλο ξέρεις πώς να λάμπει σε κάθε της εμφάνιση, είτε φοράει τακούνια είτε αθλητικά!

Έτσι σε μία πρόσφατη δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μοιράστηκε με όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ένα casual look που έχουμε λατρέψει!

Δείτε το και θα καταλάβετε γιατί!

Σας βρήκαμε επίσης την υπέροχη κόκκινη φούστα που έβαλε και άφησε τον Snik "ξερό"!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: To άψογο street look στους δρόμους της Νέας Υόρκης, που λατρέψαμε!

Το συγκεκριμένο street look που φόρεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το λατρέψαμε. Είναι Ανοιξιάτικο, φωτεινό και εντυπωσιακό.

Λάμπει στους δρόμους της Νέας Υόρκης το μοντέλο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα, ενώ οι εμφανίσεις της τραβούν τις καλύτερες εντυπώσεις, όπως αυτή στα φετινά Madwalk.

Καθημερινή χρήστης του Instagram, σε μια από τις αναρτήσεις της είδαμε ένα look που σίγουρα θα αντιγράψουμε! Το μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα top φούτερ, το οποίο συνδύασε με γαλάζια over waist φόρμα και λευκά sneakers.

undefined

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τους «τσάκωσαν» με τον Snik και είχε συνέχεια σκυμμένο το βλέμμα! Δεν της άφησε λεπτό το χέρι!

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik «τσάκωσαν» οι φωτογράφοι και το μοντέλο είχε συνέχεια σκυμμένο το βλέμμα. Εκείνος όμως, δεν της άφησε λεπτό το χέρι της.

Το ζευγάρι πλέον δεν κρύβει καθόλου τον έρωτα του και οι δημόσιες κοινές εμφανίσεις τους είναι πολλές, τόσο μόνοι τους όσο και με φίλους.

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να διασκεδάζουν στο Κέντρο Αθηνών και στην παρέα τους ήταν και η Έλενα Χριστοπούλου με τον σύντροφο της. Μάλιστα, οι σχέσεις της booker με τον ράπερ είναι άψογες.

Μπορεί μέσα στο νυχτερινό κέντρο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μην σταμάτησε τις τρυφερές στιγμές και τα φιλιά με τον Snik, ωστόσο κατά την έξοδο τους είχε συνέχεια σκυμμένο το βλέμμα της. Από την άλλη ο ράπερ δεν την άφησε λεπτό από το χέρι του μέχρι να την συνοδεύσει στο αυτοκίνητο της.

Να σημειώσουμε πως οι φωτογραφίες είναι από την νύχτα που ο Snik είχε έναν λεκτικό καβγά η οποία καταλάγιασε ύστερα και από την επέμβαση των ψυχραιμότερων της παρέας.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined