Βάσω Λασκαράκη: Έβαλε πράσινες μπότες και μίνι φόρεμα! Ο Σουλτάτος δεν ξεκολλούσε το βλέμμα του!

Πάθαμε εμμονή και εμείς και αυτός!

Βάσω Λασκαράκη: Έβαλε πράσινες μπότες και μίνι φόρεμα! Ο Σουλτάτος δεν ξεκολλούσε το βλέμμα του!

Η Βάσω Λασκαράκη έβαλε πράσινες μπότες και μίνι φόρεμα! Ο Σουλτάτος δεν ξεκολλούσε το βλέμμα του και το ίδιο και εμείς, αφού το look ήταν αν μη τι άλλο άψογο!

Η καλλονή ηθοποιός, μετά το ταξίδι της για τα Χριστούγεννα, επέστρεψε πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ! Έβαλε το φλοράλ μίνι της, έβαλε κι τις πράσινες μπότες της και προκάλεσε ταραχές.

Το εν λόγω στιλ της πάει πολύ και η αλήθεια είναι πως αν και το πράσινο χρώμα είναι αρκετά τολμηρή επιλογή για παπούτσια, την Βάσω Λασκαράκη την δικαίωσε! Τόσο πολύ, που ο Λευτέρης Σουλτάτος είμαστε σίγουροι πως δεν ξεκολλούσε το βλέμμα του!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Βάσω Λασκαράκη: Έβαλε φόρεμα που «διπλώνει» και τρέλανε τον Σουλτάτο! Τα πέδιλά της έκαναν την διαφορά...

Η Βάσω Λασκαράκη έβαλε φόρεμα που «διπλώνει» και τρέλανε τον Σουλτάτο! Τα πέδιλά της έκαναν την διαφορά και αυτό το σύνολο, πρέπει να το αντιγράψεις!

Η ηθοποιός, έκανε το απόλυτο party look και είμαστε σίγουροι ότι τρέλανε κανονικά τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο!

Η Βάσω Λασκαράκη, έβαλε φόρεμα σε κρουαζέ γραμμή που διπλώνει και κολάκευε απίστευτα την σιλουέτα της! Το συνδύασε με μαύρα πέδιλα με λεπτά λουράκια και τα πόδια της έμοιαζαν με 2 μέτρα, αν και η ίδια δεν είναι ιδιαίτερα ψηλή!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Βάσω Λασκαράκη: To μάξι φόρεμα της «εξαφανίζει» όλες τις ατέλειες στο σώμα! Που μπορείς να το βρεις;

To μάξι φόρεμα της Βάσως Λασκαράκη, «εξαφανίζει» όλες τις ατέλειες στο σώμα λόγω, τόσο του υφάσματος όσο και του κοψίματος. Που μπορείς να το βρεις;

Η ηθοποιός όπως έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram, βρίσκεται στην Ιταλία, και δεν γινόταν να μην ποζάρει σε μια από τις βόλτες της.

Μάλιστα, αυτό που μας τράβηξε την προσοχή ήταν το εντυπωσιακό φόρεμα της. Ήταν μάξι, λεοπάρ και μπορεί να κρύψει όλες τις ατέλειες στο σώμα.

Βάσω Λασκαράκη: Σε έκπτωση το κόκκινο παντελόνι της! Από 40,00 ευρώ τώρα μόνο 16!

Η ζώνη που πρόσθεσε η ίδια στην μέση της, δίνει έναν άλλο αέρα στο φόρεμα, ενώ αναδεικνύει και την σιλουέτα.

Το συγκεκριμένο μπορείς να το βρεις στο prestizio.

Βάσω Λασκαράκη φόρεμα