Βάσω Λασκαράκη: Μέσα στη βροχή, είπε το «αντίο»! Στο πλευρό της ο Σουλτάτος...

Πήγαν για νέα μέρη...

Βάσω Λασκαράκη: Μέσα στη βροχή, είπε το «αντίο»! Στο πλευρό της ο Σουλτάτος...

Η Βάσω Λασκαράκη μέσα στη βροχή, είπε το «αντίο»! Στο πλευρό της ο Σουλτάτος και έχουμε την φωτογραφία απόδειξη!

Το ζευγάρι, που βρίσκεται στο εξωτερικό, από Tylon πήγε σε άλλη πόλη της Αυστρίας! Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος περνούν οικογενειακά Χριστούγεννα στο εξωτερικό και εμείς ζηλεύουμε πολύ!

Η ηθοποιός δε, κάνει απίθανα λουκ με το τελευταίο της να παίρνει από εμάς το απόλυτο 10άρι με τόνο! Οι δυο τους πήγαν σε νέες περιπέτειες και η Βάσω Λασκαράκη μας ενημέρωσε μέσω Instagram. «Bye bye» έγραψε στη λεζάντα και μέχρι να καταλάβουμε τι εννοεί, ένα σοκ το πάθαμε!

Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Βάσω Λασκαράκη Αυστρία

Λευτέρης Σουλτάτος: Πόζαρε με άλλη γυναίκα στο πλευρο του και τον ρώτησαν που είναι η Βάσω Λασκαράκη!

Ο Λευτέρης Σουλτάτος πόζαρε με άλλη γυναίκα στο πλευρό, δημοσίευσε την φωτογραφία και τον ρώτησαν που είναι η Βάσω Λασκαράκη.

Το ζευγάρι που μετά το γάμο του είναι αχώριστοι, απολαμβάνει κάθε λεπτό του έγγαμου βίου με οικογενειακές βόλτες και νυχτερινές εξόδους.

Μάλιστα, είναι τόσο ευτυχισμένοι που σκέφτονται και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδάκι, κάτι το οποίο είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός σε συνέντευξη της.

Πριν από λίγες ημέρες, διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με καλούς φίλους και ο Λευτέρης Σουτλάτος μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία ποζάροντας αγκαλιά με την Πηνελόπη Πλάκα.

Τα likes έπεσαν βροχή, ενώ fan account του ζευγαριού τον ρώτησε που είναι η Βάσω Λασκαράκη με τον ίδιο να απαντά πως κάνει τον φωτογράφο.

Λευτέρης Σουλτάτος Πηνελόπη Πλάκα

Λευτέρης Σουλτάτος Instagram