Μέγκι Ντρίο: Τράβηξε όλα τα βλέμματα με το animal print παλτό της! Στο πλευρό της πόζαρε ο Τρύφωνας Σαμαράς!

Θα το αγαπήσεις!

Μέγκι Ντρίο: Τράβηξε όλα τα βλέμματα με το animal print παλτό της! Στο πλευρό της πόζαρε ο Τρύφωνας Σαμαράς!

Όλα τα βλέμματα πάνω της τράβηξε η Μέγκι Ντρίο με το animal print παλτό της. Πόζαρε έχοντας στο πλευρό της τον Τρύφωνα Σαμαρά και άστραψαν τα φλας.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM κατάφερε να ξεχωρίσει μόλις από τα πρώτα επεισόδια, ενώ μετά την αποχώρηση της είδε την καριέρα της "εκτοξεύεται".

Πριν από λίγες ημέρες η Μέγκι Ντρίο έκανε ρεβεγιόν, έχοντας δίπλα της πρόσωπα από τον χώρο της showbiz και σε μια από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας την είδαμε να ποζάρει έχοντας στο πλευρό της, τον αγαπημένο hair stylist, Τρύφωνα Σαμαρά.

Το παλτό ωστόσο που φόρεσε το μοντέλο τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω. Είναι animal print και θα το αγαπήσετε.

Μέγκι Ντρίο παλτό Τρύφωνας Σαμαράς

Πριν από λίγο καιρό, η Μέγκι Ντρίου είχε «αδειάσει» το GNTM λέγοντας πως πρώτα είναι ριάλιτι και μετά μόδα. Δείτε όλα όσα είπε εδώ.

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε έξω από τα δόντια! Τι συνέβη πραγματικά με την Καινούργιου;

Η Μέγκι Ντρίο δεν φοβάται για τίποτα και για αυτό μάλιστα μίλησε έξω από τα δόντια για διάφορα δημοσιεύματα που την θέλουν στα "μαχαίρια" με την Κατερίνα Καινούργιου! Τι συνέβη πραγματικά μεταξύ τους;

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί στον "τσακωμό" της με την συνεργάτιδά της, αλλά και στα μελλοντικά της σχέδια!

Πώς είναι η συνεργασία σας με την Κατερίνα Καινούργιου στο «Ευτυχείτε!» του Open TV;

Είναι μια χαρά. Τελευταία γράφτηκαν κάποια ψέματα και πρέπει να πω ότι τίποτα δεν έχει συμβεί, είναι όλα καλά. Όντως είχε γίνει από την Κατερίνα μια παρατήρηση on air για ένα σχόλιο που έκανα για την Εύη Ιωαννίδου, που θεωρώ ότι είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει. Δέχομαι κάθε παρατήρηση που είναι για το καλό μου από την Κατερίνα Καινούργιου.

Τηλεοπτικά τι άλλο θα σας ενδιέφερε να κάνετε;

Εχει γίνει μια κουβέντα για το «Just the 2 Of Us», αλλά δεν έχω κλείσει και δεν έχω πάει ακόμη στο κάστινγκ. Θα δούμε.

Η ίδια μίλησε για όταν έμεινε άφωνη όταν είδε τον πρώην της να δίνει "καυτά" φιλιά με την Εύη Ιωαννίδου!