Μέγκι Ντρίο: «Αδειάζει» το GNTM! «Ριάλιτι πρώτα και μετά...»

Όλα όσα είπε!

Μέγκι Ντρίο: «Αδειάζει» το GNTM! «Ριάλιτι πρώτα και μετά...»

«Αδειάζει» το ριάλιτι μόδας του Star, το GNTM η Μέγκι Ντρίο και μεταξύ άλλων λέει χαρακτηριστικά: «Ριάλιτι πρώτα και μετά... μόδα»!

Η όμορφη παρουσιάστρια του Open πέρυσι ήταν μία από τις διαγωνιζόμενες του GNTM και φέτος την βλέπουμε στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Μέγκι Ντρίο μάλιστα πριν λίγο καιρό έκανε μια αποκάλυψη για το συμβαόλαιο της με την πραγωγή και σε συνέντευξη που παραχώρησε «άδειασε» το ριάλιτι μόδας και είπε χαρακτηριστικά:

Εγώ είχα την πιο σκληρή κριτική απ’ όλη την κοινωνία, ακόμα παιδεύομαι και απαντάω στον κόσμο. Έχω ζήσει πολλές προσβολές για το GNTM και πλέον απαγορεύω στον καθέναν να μιλά για την καταγωγή μου και για τα ελληνικά μου. Ο,τι λέω το κρίνουν με επιθετικό τρόπο. Με έλεγαν στον δρόμο παλιοαλβανίδα και μου είχε τύχει να μου κάνουν ουστ. Ακόμα και το γεγονός ότι είμαι σε ένα πάνελ το κράζουν και αυτό.

Σκεφτήκατε να τα παρατήσετε;

Εγώ ήμουν ήδη μοντέλο και δεν πήγα στο GNTM για να γίνω μοντέλο. Δούλευα και πριν. Μπήκα στο πρόγραμμα για έναν λόγο, για να ανεβάσω την ποιότητα της δουλειάς και να ανεβάσω το κασέ μου.

Είναι και ριάλιτι τελικά το GNTM;

Δεν μιλάμε για ριάλιτι μόδας, αλλά μόνο για ριάλιτι. Τo GNTM δεν μαθαίνει στα κορίτσια πράγματα για τη μόδα, δίνεται πολύ παραπάνω έμφαση στο ριάλιτι. Ριάλιτι πρώτα και μετά μόδα. Και αυτό φαίνεται και από τις δοκιμασίες.

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε έξω από τα δόντια! Τι συνέβη πραγματικά με την Καινούργιου;

Η Μέγκι Ντρίο δεν φοβάται για τίποτα και για αυτό μάλιστα μίλησε έξω από τα δόντια για διάφορα δημοσιεύματα που την θέλουν στα "μαχαίρια" με την Κατερίνα Καινούργιου! Τι συνέβη πραγματικά μεταξύ τους;

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί στον "τσακωμό" της με την συνεργάτιδά της, αλλά και στα μελλοντικά της σχέδια!

Πώς είναι η συνεργασία σας με την Κατερίνα Καινούργιου στο «Ευτυχείτε!» του Open TV;

Είναι μια χαρά. Τελευταία γράφτηκαν κάποια ψέματα και πρέπει να πω ότι τίποτα δεν έχει συμβεί, είναι όλα καλά. Όντως είχε γίνει από την Κατερίνα μια παρατήρηση on air για ένα σχόλιο που έκανα για την Εύη Ιωαννίδου, που θεωρώ ότι είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει. Δέχομαι κάθε παρατήρηση που είναι για το καλό μου από την Κατερίνα Καινούργιου.

Τηλεοπτικά τι άλλο θα σας ενδιέφερε να κάνετε;

Εχει γίνει μια κουβέντα για το «Just the 2 Of Us», αλλά δεν έχω κλείσει και δεν έχω πάει ακόμη στο κάστινγκ. Θα δούμε.

Η ίδια μίλησε για όταν έμεινε άφωνη όταν είδε τον πρώην της να δίνει "καυτά" φιλιά με την Εύη Ιωαννίδου!