Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μέγκι Ντρίο: Αποκαλύψεις «φωτιά» για το συμβόλαιο με το GNTM! «Ήταν πολύ σκληρό»!

«Το Star δεν με είχε βοηθήσει...»!

Μέγκι Ντρίο: Αποκαλύψεις «φωτιά» για το συμβόλαιο με το GNTM! «Ήταν πολύ σκληρό»!
News 15.12.2019 19:57

«Ήταν πολύ σκληρό», είπε μεταξύ άλλων η Μέγκι Ντρίο για το συμβόλαιο που υπέγραψε με το GNTM! Αποκαλύψεις «φωτιά»!

Η γνωστή παρουσιάστρια παραχώρησε μια συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε και για το ριάλιτι μόδας του Star φέρνοντας στο «φως» αποκαλύψεις που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Επίσης, απάντησε και για την πρόσφατη αναφορά της, που είπε ότι είχε καταφέρει να περάσει στο σπίτι του GNTM το κινητό της, αλλά και αλκοόλ.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:

Προ ημερών δηλώσατε μέσα από το “Ευτυχείτε” ότι πέρυσι, όταν συμμετείχατε στο GNTM, καταφέρατε να βάλετε στο σπίτι κινητό και αλκοόλ, κάτι που δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τους όρους του συγκεκριμένου προγράμματος.

Για το κινητό η ιστορία ξεκίνησε από το ξενοδοχείο, όπου μέναμε πριν μετακομίσουμε στο σπίτι. Το ριάλιτι, παρότι δεν είχαμε μεταφερθεί στο σπίτι, το οποίο δεν ήταν έτοιμο, είχε ξεκινήσει, καθώς είχαμε υπογράψει συμβόλαιο. Τα κορίτσια ανακάλυψαν ότι δεν τήρησα τους όρους και έτσι στη συνέχεια μας επιτέθηκαν λέγοντας ότι η παραγωγή μας στηρίζει και δεν μας διώχνει, αφού σπάμε ρήτρες από το συμβόλαιο. Στην πραγματικότητα η παραγωγή δεν ήξερε τίποτα για το κινητό που εγώ είχα. Όταν το κατήγγειλαν τα κορίτσια, μου πήραν το κινητό, αλλά είχε ήδη δημιουργηθεί το κλίμα έντασης μεταξύ μας και έτσι δημιουργήθηκε η τριάδα της φωτιάς.

Δηλώσατε ακόμη ότι κάποιοι σας έφεραν και αλκοόλ στο σπίτι. Ποιοι ήταν αυτοί;

Ήταν δύσκολο να καταφέρεις κάτι τέτοιο. Αλλά υπήρχαν κάποιες συμπάθειες από τους διασώστες, οι οποίοι μας έφεραν αλκοόλ δύο φορές και σοκολάτες.

Δεν ήταν ρίσκο αυτό για εσάς;

Εγώ έχω αποδείξει ότι είμαι άνθρωπος που ρισκάρει γενικά. Μπορεί να ήταν βλακεία, μπορεί να με είχαν πιάσει και να με είχαν διώξει. Την έκανα τη βλακεία και τη λέω και δεν βλάπτει και κανέναν, δεν τη λέω για μαγκιά, αλλά για να ξέρει ο κόσμος τι γινόταν.

Το συμβόλαιο που είχατε υπογράψει με το Star δεν όριζε τι απαγορεύεται μέσα στο παιχνίδι;

Διαβάσαμε το συμβόλαιο και στην αρχή είχα ζοριστεί να το υπογράψω γιατί μου είχε φανεί πολύ σκληρό, όπως ότι για έναν χρόνο το Star πρέπει να εγκρίνει τις δουλειές που θα κάνει η κάθε κοπέλα. Δηλαδή εάν το Star δεν θέλει να κάνω εγώ όνομα, θα χαθώ;

Συστάσεις σας έγιναν τότε από την παραγωγή; Δεν φοβηθήκατε μήπως σας διώξουν;

Μας έγιναν συστάσεις για το κινητό, αφού στο συμβόλαιο είχε το απαγορευτικό για το αλκοόλ και για το κινητό. Δεν φοβήθηκα όμως κι αν φοβόμουν δεν θα είχα φτάσει εκεί που ήμουν. Δεν έχω κάτι με την παραγωγή του GNTM, αλλά το Star δεν με είχε βοηθήσει και τόσο πολύ.

Τι εννοείτε δεν σας βοήθησε το Star;

Μου έβγαλαν το όνομα της κακιάς, της αρχηγίνας, που μόνο αρχηγίνα δεν ήμουν. Με πείραξε που δεν με βοήθησε στη δουλειά μου, ακόμα και σήμερα που εγώ κάνω βήματα, ενώ άλλες συμπαίκτριές μου είναι ανύπαρκτες.

Ξεσπάνε τα κορίτσια του GNTM κατά της Μέγκι Ντρίο! Τα καρφιά για το αλκοόλ και τα κινητά στο παιχνίδι!

Τα καρφιά για το αλκοόλ και τα κινητά στο παιχνίδι του GNTM! Ξεσπάνε τα κορίτσια κατά της Μέγκι Ντρίο και των όσων είχαν ειπωθεί σχετικά με τα "μυστικά"!

Σάλος είχε δημιουργηθεί με την χθεσινή δήλωση της Μέγκι Ντρίο ότι κατά την συμμετοχή της στο ριάλιτι είχε καταφέρει να βάλει μέσα στο σπίτι παράνομα αλκοόλ και κινητό τηλέφωνο, με την ίδια να αποκαλύπτει πως η Γαρυφαλλιά Καλληφώνη ήταν εκείνη που την ανακάλυψε.

Ωστόσο, η ίδια η Γαρυφαλλιά βγήκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" και διέψευσε τα πάντα. Χαρακτηριστικά είπε, “Δεν είχε γίνει μέσα στο σπίτι του GNTM, είχε γίνει πριν. Στο ξενοδοχείο θυμάμαι. Τις έφερναν κάποιοι τύποι από το ξενοδοχείο κινητό, ποτά και τέτοια και τις τρεις τους. Και είδαμε έναν τύπο με τρία κινητά στο χέρι του να μπαίνει από το παράθυρο των κοριτσιών να μπαίνει μέσα στο δωμάτιό τους και το είπαμε εμείς στο φύλακα και ο φύλακας προσπάθησε να μπει στο δωμάτιο και να το βρει τέλος πάντων.”

Ενώ μαζί της συμφώνησαν, η Μαριάννα Παινέση και η Ξανθή Τζερεφού, όπου δήλωσαν, “Οι διασώστες αρχικά περνάγανε από έλεγχο πριν μπούνε. Κάτι τέτοιο φυσικά και δεν ισχύει. Ο τσακωμός πάντως στο ξενοδοχείο θα εννοούσε η Μέγκι.”

Δείτε επίσης, τι είχε αποκαλύψει η Μέγκι για την γλωσσοκοπάνα του σπιτιού στο περσινό κύκλο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μέγκι Ντρίο: Μίλησε «ανοιχτά» για τις δύσκολες ώρες που πέρασε! «Με οδήγησε στο να καταρρεύσω ψυχολογικά»!

Μέγκι Ντρίο: Δύσκολες στιγμές για την υγεία της! "Δεν είμαι καθόλου καλά!"

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share