Ελένη Χατζίδου: Έβαλε φόρεμα που άφηνε όλη την πλάτη ανοικτή! Ο Ετεοκλής «τρελάθηκε» μόλις την είδε!

Με πολύ μακρύ μαλλί!

Ελένη Χατζίδου: Έβαλε φόρεμα που άφηνε όλη την πλάτη ανοικτή! Ο Ετεοκλής «τρελάθηκε» μόλις την είδε!

Ο Ετεοκλής Παύλου «τρελάθηκε» μόλις είδε την Ελένη Χατζίδου που έβαλε πάνω της ένα φόρεμα που άφηνε όλη την πλάτη της ανοικτή!

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι μια πολύ επιτυχημένη επαγγελματίας, αλλά και πολύ καλή μανούλα και σύζυγος, αφού αφιερώνει όλον τον ελεύθερο της χρόνο με την οικογένεια της!

Η Ελένη Χατζίδου έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και αυτό επειδή γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου!

Πριν λίγες ημέρες την είδαμε να ποζάρει με μαύρο φόρεμα και πολύ μακρύ μαλλί... Η ίδια ωστόσο το φόρεμα που επέλεξε είχε ανοιχτή πλάτη και μας «τρέλανε» όλους, αλλά λίγο περισσότερο τον Ετεοκλή!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ελένη Χατζίδου φόρεμα Ετεοκλής Παύλου

Δείτε την επίσης με αυτό το μαύρο φόρεμα που έβαλε με φουσκωτά μανίκια! Έχει πόδια μοντέλου και ο Ετεοκλής «κόλλησε»!

Ελένη Χατζίδου: Το φόρεμά της είναι μίνι και φουσκώνει! Ο Ετεοκλής δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της!

Η Ελένη Χατζίδου έκανε και πάλι το "θαύμα" της με την εμφάνισή της και ο Ετεοκλής δεν έπαιρνε λεπτό τα μάτια του από πάνω της! Η αγαπημένη τραγουδίστρια φόρεσε ένα μίνι μαύρο φόρεμα που φουσκώνει και μοίρασε "εγκεφαλικά"!

Η τραγουδίστρια έχει δείξει πως μπορεί να απογειώσει στο άψε σβήσε κάθε της look και έτσι με κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να τους αφήνει όλους "ξερούς"!

Η Ελένη Χαζτίδου σε μία πρόσφατη εμφάνισή της, έβαλε ένα μαύρο μίνι φόρεμα το οποίο αναδείκνυε υπέροχα τα πόδια της και της πήγαινε φανταστικά!

Το συνδύασε με ψηλές μαύρες μπότες και το σύνολο της ήταν σκέτη "φωτιά"!

Ελένη Χατζίδου: Έβαλε κολλητό μαύρο φόρεμα και άφησε τον Ετεοκλή "κάγκελο"! Το σώμα της μετά τη γέννα είναι "θανατηφόρο"!

Η Ελένη Χατζίδου βρήκε και πάλι τον τρόπο για να τρελάνει τον Ετεοκλή Παύλου! Έβαλε το πιο "καυτό" κολλητό μαύρο φόρεμα και άφησε τον σύζυγό της "κάγκελο"! Το σώμα της αγαπημένης τραγουδίστριας μετά τη γέννα είναι απλά "θανατηφόρο"!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει κανονική κορμάρα και δε διστάζει να το δείχνει ακόμα και λίγο καιρό μετά τη γέννα της.

Μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φόρεσε ένα μαύρο κολλητό φόρεμα και όπως ήταν φυσικό έπεσαν σαγόνια μιας και το κορμί της είναι τόσο καλλίγραμμο!

Δείτε την εικόνα και θα καταλάβετε!

Σας βρήκαμε επίσης και τις εκπληκτικές over the knee μπότες που φόρεσε η τραγουδίστρια και "τρέλανε" τον σύζυγό της!

Ελένη Χατζίδου: Με μαύρο κοντό φόρεμα στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου! Τα πόδια της τράβηξαν τα βλέμματα...

Τα πόδια της Ελένης Χατζίδου τράβηξαν τα βλέμματα σε έξοδό της στο πλευρό του Ετεοκλής Παύλου! Με μαύρο κοντό φόρεμα!

Το ζευγάρι λίγο καιρό μετά την γέννηση του πρώτου καρπού του έρωτά τους βρέθηκε σε παρουσίαση βιβλίου στο κέντρο της Αθήνας και μονοπώλησε το ενδιαφέρον!

Εμφανώς ανανεωμένη η τραγουδίστρια στεκόταν συνεχώς κοντά στον αγαπημένο της και η αλήθεια είναι πως το κορμί της δεν θυμίζει κορμί εγκυμονούσας!

Ελένη Χατζίδου: Κλείνει σπίτια με τη νέα της εμφάνιση! Δείτε το νέο βίντεο «φωτιά» που μόλις κυκλοφόρησε!

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου

Όπως έχει δηλώσει και η ίδια μπροστά στις κάμερες δεν έχει χάσει όλα τα κιλά που θέλει αλλά κάνει μεγάλη προσπάθεια και ρίχνει σκληρή προπόνηση με τον γυμναστή της που δεν είναι άλλος από τον Ετεοκλή, φυσικά!

Ελένη Χατζίδου κιλά εγκυμοσύνη

Οι φωτογραφίες είναι αρετουσάριστες...

Ελένη Χατζίδου εγκυμοσύνη