Τατιάνα Στεφανίδου: Τα λευκά μποτάκια της θα θες να τα... περπατήσεις και εσύ! Τα φόρεσε με γκρι ζακέτα με γούνα!

Το look που λατρέψαμε!

Τατιάνα Στεφανίδου: Τα λευκά μποτάκια της θα θες να τα... περπατήσεις και εσύ! Τα φόρεσε με γκρι ζακέτα με γούνα!

Τα λευκά μποτάκια της Τατιάνας Στεφανίδου θα θες να τα... περπατήσεις και εσύ μόλις τα δεις. Τα φόρεσε με γκρι ζακέτα με γούνα στο λαιμό.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ είναι από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στον χώρο της τηλεόρασης και οι φωτογραφίες της, αλλά και οι εμφανίσεις της στην εκπομπή το αποδεικνύουν.

Πριν λίγες ημέρες, η Τατιάνα Στεφανίδου απόλαυσε το ταξίδι της στο Παρίσι και οι φωτογραφίες της από διάφορα σημεία της πόλης είναι μαγευτικές και άκρως στιλάτες.

Έχοντας γυρίσει εδώ και αρκετές ημέρες, χθες έκανε ένα throwback δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το ταξίδι της. Ωστόσο, δεν γινόταν να μην μας εντυπωσιάσουν τα μποτάκια της, τα οποία συνδύασε με τζιν παντελόνι και μια απίστευτη ζακέτα με γούνα.

Τατιάνα Στεφανίδου μποτάκια ζακέτα Παρίσι εμφάνιση

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε μπεζ μπότες και ροζ φούστα! Το λευκό κομμάτι έκανε την διαφορά...

Η Τατιάνα Στεφανίδου έβαλε μπεζ μπότες και ροζ φούστα! Το λευκό κομμάτι έκανε την διαφορά και σας έχουμε τις λεπτομέρειες! Copy the look...

Η παρουσιάστρια, έγραψε ιστορία με το look της και πήρε το απόλυτο 10άρι από εμάς. Η Τατιάνα Στεφανίδου, έβαλε χρώμα στον χειμώνα και φώτισαν οι οθόνες μας!

Αν θες ένα look γραφείου που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη, η Τατιάνα σου έδωσε top ιδέα... Επειδη ωστόσο τα λόγια είναι περιττά, ιδού και η σχετική ανάρτηση από το Instagram της:

Αλλά και άλλο ένα look γεμάτο στιλ.. με γόβες!

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε στα πόδια της κόκκινες μπότες και τους άφησε όλους "ξερούς"! Τα παπούτσια της τα θέλουν όλες!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε και πάλι την ανατροπή και έβαλε στα πόδια της τις πιο τέλειες κόκκινες βινύλ μπότες! Η εμφάνιση της αυτή τους άφησε όλους "ξερούς", όσο για τα παπούτσια της, τα θέλουν σίγουρα όλες!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δε σταματά λεπτό να μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις που κάνει! Ειδικά στο ταξίδι της στο Παρίσι, έχει βάλει όλη της την τέχνη προκειμένου να πετύχει τα πιο στυλάτα looks!

Το τελευταίο ντύσιμο που δημοσίευσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ωστόσο ξεπέρασε όλα τα άλλα!

Σας βρήκαμε επίσης τα παπούτσια που δεν βγάζει από πάνω της η Τατιάνα Στεφανίδου!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα δερμάτινο κολάν το οποίο συνδύασε με ασπρόμαυρο σακάκι ενώ την παράσταση έκλεψαν οι κατακόκκινες μπότες της!