Φαίη Σκορδά: Έβαλε καφέ από πάνω μέχρι κάτω! Το παντελόνι της είναι από βελούδο και το θέλουν όλες!

Παίρνει 10/10!

Φαίη Σκορδά: Έβαλε καφέ από πάνω μέχρι κάτω! Το παντελόνι της είναι από βελούδο και το θέλουν όλες!

Η Φαίη Σκορδά έκανε και πάλι το "θαύμα" της με την εμφάνισή της και έβαλε καφέ από πάνω μέχρι κάτω! Αυτό όμως που σίγουρα "έκλεψε" την παράσταση, ήταν το παντελόνι της, το οποίο είναι από βελούδο και όπως είναι φυσικό, το θέλουν όλες οι γυναίκες στην ντουλάπα τους!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε μία πιο casual εμφάνιση στη σημερινή της εκπομπή και μοίρασε για ακόμη μία φορά, "εγκεφαλικά" με το look της!

Όχι άδικα φυσικά, μιας και το look που επέλεξε η Φαίη Σκορδά ήταν για ακόμη μία φορά αλάνθαστο!

Τα ρούχα της, είναι από τα καταστήματα BSB και δεν πρέπει με τίποτα να λείπουν από την ντουλάπα καμίας γυναίκας!

Σου βρήκαμε επίσης και το εντυπωσιακό μαυρο φόρεμα με πούπουλα που φόρεσε η παρουσιάστρια!

Φαίη Σκορδά: Το μαύρο παντελόνι της είναι όλο δέρμα! Κάνει όλο το κορμί της «φιδίσιο»!

Το μαύρο παντελόνι της Φαίης Σκορδά είναι όλο δέρμα! Κάνει όλο το κορμί της «φιδίσιο» και σίγουρα αν το φορέσεις, δεν πρόκειται να το βγάλεις ξανά από πάνω σου! Το εγγυόμαστε...

Η καλλονή παρουσιάστρια, αγαπά πολύ το casual style και μάλιστα πολλές φορές «παντρεύει» τα βραδινά της ρούχα με απαλά, κομψά πουλόβερ.

Η χτεσινή της εμφάνιση στο Πρωινό, ήταν μια από αυτές, αφού φόρεσε ένα πολύ στενό μαύρο, κροκό δερμάτινο παντελόνι με ένα πολύ στιλάτο λευκό πουλόβερ. Το όλο της look συμπλήρωσαν τα mules σε print φιδιού και το πιο ζεστό της χαμόγελο! Από εμάς η εμφάνισή της αυτή, μαζί με την χτεσινή που ήδη έχουμε γράψει, παίρνουν το απόλυτο 10άρι για την εβδομάδα!

Για την ιστορία να πούμε ότι το παντελόνι της είναι Zini και κοστίζει 89 ευρώ! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Φαίη Σκορδά: Το μαύρο παντελόνι της έχει «σπάσει» τα ταμία! Κοστίζει 87 ευρώ!

Το μαύρο παντελόνι της Φαίης Σκορδά έχει «σπάσει» τα ταμία! Κοστίζει 87 ευρώ και ξέρουμε πού θα το βρεις!

Η Φαίη Σκορδά, με το άψογο κορμί που διαθέτει, μπορεί να φορά κυριολεκτικά ό,τι θέλει! Ωστόσο, η ίδια αγαπά το casual look και επιμένει σε κομμάτια διαχρονικά αλλά που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Εχτές, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά η ίδια επέλεξε να φορέσει μπλουζάκι με έναν ώμο και παντελόνι σε στενή γραμμή και μαύρο χρώμα. Αν δεν έχεις κάτι παρόμοιο στη ντουλάπα σου, σου το συστήνουμε ανεπιφύλακτα και το εντοπίσαμε με 87,20 ευρώ! Δείτε την σχετική φωτογραφία από το ZINI:

Φαίη Σκορδά: Πιο καυτή από ποτέ με το μπλε σορτσάκι της! Βίντεο ντοκουμέντο πίσω από τις κάμερες του ΑΝΤ1!