Σία Κοσιώνη: Πόσο κοστίζει το λευκό παλτό που δεν βγάζει από πάνω της; Βρήκαμε την τιμή!

Τρέξτε πριν γίνει sold out!

Σία Κοσιώνη: Πόσο κοστίζει το λευκό παλτό που δεν βγάζει από πάνω της; Βρήκαμε την τιμή!

Βρήκαμε την τιμή από το λευκό παλτό που δεν βγάζει από πάνω της η Σία Κοσιώνη! Αν αναρωτιέστε πόσο κοστίζει θα σας λύσουμε την απορία!

Λαμπερή στάθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της Κώστα Μπακογιάννη και πόζαραν μαζί μπροστά στις κάμερες λίγο πριν την αλλαγή του έτους!

Κομψή, όπως πάντα, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων μαγνήτισε τα βλέμματα και η ομάδα του Youweekly.gr βρήκε από που μπορείς κι εσύ να κάνεις δικό σου το πανωφόρι της!

Σία Κοσιώνη

Σίγουρα θα το φοράς από το πρωί έως και το βράδυ!

Κοστίζει 349 ευρώ με την έκπτωση και θα το βρεις στην εταιρεία Lola!

Αξίζει να δείτε και το δαχτυλίδι που φόρεσε σε μια άλλη πρόσφατη έξοδό της στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη! Δαχτυλίδι... υπερπαραγωγή!

Σία Κοσιώνη: Έβαλε λευκά και έμοιαζε με άγγελο! Αυτή η εμφάνισή της μοίρασε "εγκεφαλικά"!

Η Σία Κοσιώνη δε δίστασε στιγμή και έβαλε πάνω της λευκά! Η αγαπημένη δημοσιογράφος έμοιαζε με άγγελο και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η εμφάνιση που έκανε μοίρασε σε όλους μερικά "εγκεφαλικά"!

Η δημοσιογράφος έχει τον τρόπο της να εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση και έτσι δεν απογοήτευσε όταν φόρεσε το πιο εντυπωσιακό λευκό σακάκι!

Το συνδύασε με φούξια κραγιόν και μακριά σκουλαρίκια και δημιούργησε με μεγάλη ευκολία, το πιο σικάτο στιλ! Άλλωστε ποιος είπε πως το λευκό χρώμα φοριέται μόνο το καλοκαίρι;

Η Σία Κοσιώνη κατάφερε να δώσει μία πιο λαμπερή πνοή στο χειμώνα και το λατρέψαμε!

Σας βρήκαμε επίσης το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που φόρεσε την πρωτοχρονιά!