Αθήνα Οικονομάκου: Παρέδωσε μαθήματα στιλ! Το σακάκι της είναι όλα τα λεφτά!

Έβαλε πάνω της την τελευταία λέξη της μόδας!

Αθήνα Οικονομάκου: Παρέδωσε μαθήματα στιλ! Το σακάκι της είναι όλα τα λεφτά!

Για ακόμη μια φορά παρέδωσε μαθήματα στιλ η Αθηνά Οικονομάκου, αφού το σακάκι της είναι η τελευταία λέξη της μόδας και είναι όλα τα λεφτά!

Η γνωστή ηθοποιός μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις και αυτό είναι το αναμενόμενο άλλωστε, αφού ασχολείται εδώ και αρκετό διάστημα με το look της και μας εντυπωσιάζει με τους συνδυασμούς που μας δείχνει.

Η Αθηνά Οικονομάκου διατηρεί το δικό της online κατάστημα με κοσμήματα που σχεδιάζει η ίδια και μάλιστα τον τελευταίο χρόνο σε συνεργασία με την Μαίρη Συνατσάκη έχουμε δημιουργήσει την δική τους εταιρεία ρούχων!

Πολλές φορές έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να παίρνει ιδέες από το στιλ της για μελλοντικά μας looks κι αυτή που θα σας δείξουμε είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις.

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε ένα look που μας άφησε άφωνους. Επέλεξε ένα παντελόνι σε off white απόχρωση και slouchy γραμμή και ένα καρό σακάκι. Επίσης, σε λευκή απόχρωση ήταν τόσο οι γόβες της όσο και το ημιδιάφανο πουκάμισό της.

Το καρό είναι η απόλυτη τάση της μόδας, από παντελόνια μέχρι πανωφόρια και όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας κάτι με αυτό το σχέδιο!

Δείτε την σχετική εμφάνιση:

Αθηνά Οικονομάκου σακάκι στιλ ηθοποιός look εμφάνιση

Δείτε επίσης αυτό το σακάκι της Αθηνάς Οικονομάκου που δεν το βγάζει από πάνω της! Σε τιμή που κάνει «πάταγο»!

Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε σακάκι - φόρεμα και γυάλιζε στο σκοτάδι! Έπεσε σε κρεβάτι με άσπρα σεντόνια!

Σακάκι που γινόταν φόρεμα φόρεσε στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς η Αθηνά Οικονομάκου και γυάλιζε στο σκοτάδι. Όταν τελείωσε η βραδιά έπεσε σε κρεβάτι με άσπρα σεντόνια.

Η ηθοποιός απολαμβάνει τις χειμερινές διακοπές της μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της εκτός Αθήνας και έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές στιγμές της.

Σε μια από αυτές τις στιγμές μας έδειξε το εντυπωσιακό σακάκι της που το έκανε φόρεμα προσθέτοντας μαύρη ζώνη στη μέση. Ήταν γεμάτο παγιέτες και γυάλιζε στο σκοτάδι.

Μάλιστα, όταν τελείωσε η βραδιά διασκέδασης, έπεσε σε κρεβάτι με άσπρα σεντόνια.

Αυτό το φόρεμα της θα το λατρέψετε! Είναι maxi γεμάτο λουλούδια και από την συλλογή project soma.

Αθηνά Οικονομάκου φόρεμα σακάκι

Κρεβάτι άσπρα σεντόνια