Κάτια Ζυγούλη: Φόρεσε coat φόρεμα και την χαζευαν ολοι! Δεν την άφηνε από δίπλα του ο Σάκης Ρουβάς!

Η εμφάνιση που προκάλεσε χαμό!

Κάτια Ζυγούλη: Φόρεσε coat φόρεμα  και την χαζευαν ολοι! Δεν την άφηνε από δίπλα του ο Σάκης Ρουβάς!

Όλοι χάζευαν την Κάτια Ζυγούλη με το coat φόρεμα που φόρεσε και ο Σάκης Ρουβάς δεν την άφηνε από δίπλα του!

Το αγαπημένο ζευγάρι πρόσφατα έκανε μια κοινή εμφάνιση στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “ΕΛΠΙΔΑ” και παρότι τα ρούχα είναι το τελευταίο πράγμα που θα μας απασχολούσε σε μία τέτοια εκδήλωση, δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε!

Η Κάτια Ζυγούλη επέλεξε ένα κομψό coat dress με ένα διακριτικό print σε χακί χρώμα, τόνισε τη μέση της με μια λεπτή ταμπά ζώνη και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ψηλές μπότες.

Δίπλα της, ο Σάκης Ρουβάς επέλεξε ένα ήσυχο σύνολο με μαύρο τζιν, πουλόβερ και ankle boots, το οποίο «έδεσε» στυλιστικά με τα αξεσουάρ της συζύγου του επιλέγοντας leather jacket ιδίου χρώματος. Μαζί, Ρουβάς και Ζυγούλη ήταν ένα πανέμορφο και πολύ κομψό ζευγάρι.

Φυσικά ο γνωστός τραγουδιστής δεν άφηνε την καλλονή σύζυγό του από πλάι του!

Δείτε την κοινή του εμφάνιση:

Κάτια Ζυγούλη φόρεμα Σάκης Ρουβάς

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη

Κάτια Ζυγούλη: Φόρεσε το πιο «συνηθισμένο» φόρεμα και έκανε την διαφορά! Αποθεώθηκε δίπλα στον Σάκη Ρουβά!

Η Κάτια Ζυγούλη: Φόρεσε το πιο «συνηθισμένο» φόρεμα και έκανε την διαφορά! Αποθεώθηκε δίπλα στον Σάκη Ρουβά!

Σίγουρα έχεις κι εσύ στην γκαρνταρόμπα σου, ένα απλό, μαύρο φόρεμα! Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να το έχεις βαρεθεί ή να το έχεις φορέσει τόσες φορές, που πλέον το θεωρείς... συνηθισμένο!

Γενέθλια για τον Σάκη Ρουβά! Δείτε πως του ευχήθηκε η Κάτια Ζυγούλη!

Αν σου συμβαίνει κάτι από τα δύο (ή και τα δύο) ακολούθησε το παράδειγμα της Κάτιας Ζυγούλη και δεν θα χάσεις. Η Κάτια, έβαλε το μαύρο της φόρεμα με μεγάλη, φαρδιά ζώνη και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά παπούτσια και αποθεώθηκε κανονικά δίπλα στον Σάκη Ρουβά.... Πήρε το απόλυτο 10άρι και αν κάνεις copy paste την εμφάνισή της, δεν θα χάσεις! Ιδού λοιπόν:

Κάτια Ζυγούλη: Φόρεσε το πιο «συνηθισμένο» φόρεμα και έκανε την διαφορά! Αποθεώθηκε δίπλα στον Σάκη Ρουβά!

Κάτια Ζυγούλη: Αυτή η εμφάνισή της είναι για βραβείο! «Έλαμψε» δίπλα στον Σάκη Ρουβά!

Αυτή η εμφάνιση της Κάτιας Ζυγούλη είναι ξεκάθαρα για βραβείο! Η καλλονή «έλαμψε» δίπλα στον Σάκη Ρουβά και όχι άδικα...

Η ίδια, επέλεξε ένα κατάλευκο σύνολο το οποίο συνδύασε με καφέ τσάντα και έκλεψε τις εντυπώσεις! Αν έχεις να πας σε ένα κάλεσμα ή να κάνεις και εσύ μια επίσημη εμφάνιση, αυτό το look είναι ξεκάθαρα για copy paste!

Η Κάτια, παρέδωσε για μια ακόμη φορά μαθήματα κομψότητας και για εμάς πήρε το απόλυτο 10άρι! Άλλωστε, η ίδια, σαν μοντέλο γνωρίζει από πρώτο χέρι τις τάσεις της μόδας αλλά και τι της ταιριάζει!

Κάτια Ζυγούλη: Έβαλε μαγιό όλο ρίγες και προκάλεσε «σεισμό»! Αυτή είναι...

Να σημειώσουμε ότι τα κομμάτια που επέλεξε είναι τόσο διαχρονικά, που μπορείς να τα έχεις στη ντουλάπα σου για χρόνια... Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:
Κάτια Ζυγούλη: Αυτή η εμφάνισή της είναι για βραβείο! «Έλαμψε» δίπλα στον Σάκη Ρουβά!Κάτια Ζυγούλη: Αυτή η εμφάνισή της είναι για βραβείο! «Έλαμψε» δίπλα στον Σάκη Ρουβά!Κάτια Ζυγούλη: Αυτή η εμφάνισή της είναι για βραβείο! «Έλαμψε» δίπλα στον Σάκη Ρουβά!