Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έβαλε πάνω της λαδί μπλουζάκι και ο Snik τα «έχασε» με το εκρηκτικό της μπούστο!

Μείναμε άφωνοι!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έβαλε πάνω της λαδί μπλουζάκι και ο Snik τα «έχασε» με το εκρηκτικό της μπούστο!

Τα «έχασε» ο Snik με το εκρηκτικό μπούστο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου όταν έβαλε πάνω της αυτό το λαδί μπλουζάκι!

Το πανέμορφο μοντέλο που γνώρισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα μετά την συμμετοχή της ως κριτής στο GNTM, του Star, ξέρει πώς να λάμπει σε κάθε της εμφάνιση!

Έτσι λοιπόν και στην δημοσίευση που έκανε πριν λίγα λεπτά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram κατάφερε και «μαγνήτισε» τα βλέμματα!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβαλε ένα τζιν και μια λαδί μπλούζα που αναδείκνυε τέλεια το εκρηκτικό της μπούστο, που μέχρι και ο σύντροφό της Snik πρέπει να τα «έχασε» με το θέαμα!

Φυσικά τα σχόλια και τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους έχουν πάρει ήδη «φωτιά»!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που κάνει τον Snik να «τρελαθεί» με εμφάνιση της! Είχε ξανασυμβεί όταν έβαλε από πάνω μέχρι κάτω μαύρα!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τους «τσάκωσαν» με τον Snik και είχε συνέχεια σκυμμένο το βλέμμα! Δεν της άφησε λεπτό το χέρι!

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik «τσάκωσαν» οι φωτογράφοι και το μοντέλο είχε συνέχεια σκυμμένο το βλέμμα. Εκείνος όμως, δεν της άφησε λεπτό το χέρι της.

Το ζευγάρι πλέον δεν κρύβει καθόλου τον έρωτα του και οι δημόσιες κοινές εμφανίσεις τους είναι πολλές, τόσο μόνοι τους όσο και με φίλους.

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να διασκεδάζουν στο Κέντρο Αθηνών και στην παρέα τους ήταν και η Έλενα Χριστοπούλου με τον σύντροφο της. Μάλιστα, οι σχέσεις της booker με τον ράπερ είναι άψογες.

Μπορεί μέσα στο νυχτερινό κέντρο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μην σταμάτησε τις τρυφερές στιγμές και τα φιλιά με τον Snik, ωστόσο κατά την έξοδο τους είχε συνέχεια σκυμμένο το βλέμμα της. Από την άλλη ο ράπερ δεν την άφησε λεπτό από το χέρι του μέχρι να την συνοδεύσει στο αυτοκίνητο της.

Να σημειώσουμε πως οι φωτογραφίες είναι από την νύχτα που ο Snik είχε έναν λεκτικό καβγά η οποία καταλάγιασε ύστερα και από την επέμβαση των ψυχραιμότερων της παρέας.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined