Ελένη Μενεγάκη: Το φόρεμά της είναι μαύρο και διπλώνει! Κάνει τη μέση σου «μισή», ξέρουμε πού θα το βρεις!

Το θέλουμε κολασμένα!

Ελένη Μενεγάκη: Το φόρεμά της είναι μαύρο και διπλώνει! Κάνει τη μέση σου «μισή», ξέρουμε πού θα το βρεις!

Το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη είναι μαύρο και διπλώνει! Κάνει τη μέση σου «μισή», ξέρουμε πού θα το βρεις και κοντεύει ήδη να εξαντληθεί!

Η ντραπέ γραμμή, είναι γεγονός πως κολακεύει όλες τις γυναίκες! Μαζεύει την σιλουέτα και το κόψιμο αυτό κάνει την μέση και την κοιλίτσα... μισή! Η Ελένη φόρεσε μαύρο φόρεμα από βελούδο σε ντραπέ και μας τρέλανε κανονικά, αφού πάθαμε έρωτα!

Εμείς το ψάξαμε και το εντοπίσαμε στα niriides_accessories, από τα οποία και κοντεύει να εξαντληθεί, μιας και έχουν μείνει λίγα κομμάτια. Εσύ, ακόμα να το πάρεις; Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Έχεις δει και τις άψογες γόβες της Ελένης; Είναι σε έκπτωση!

Ελένη Μενεγάκη: Το μαύρο φόρεμά της με τους φιόγκους, είναι πιο φθηνό από όσο νομίζεις! Κάνει μόνο 129 ευρώ!

Το μαύρο φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη με τους φιόγκους, είναι πιο φθηνό από όσο νομίζεις! Κάνει μόνο 129 ευρώ και προκάλεσε ταραχές στην Θεσσαλονίκη!

Η ίδια, έκανε δύο εμφανίσεις στην πόλη, μια με μωβ φόρεμα και μια με μαύρο!

Εμείς, αφού σου βρήκαμε το μωβ της φόρεμα, επιστρέψαμε και για το... άλλο που μας ζήτησες! Η Ελένη Μενεγάκη, βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα για δουλειές και έκλεψε κυριολεκτικά τις εντυπώσεις με τα looks της! Η παρουσιάστρια, πάντα κομψή και λαμπερή προκάλεσε κομφούζιο! Εμείς, εντοπίσαμε το μαύρο της φόρεμα που ήταν γεμάτο φιόγκους στην εταιρία Access Fashion μόνο με 129 ευρώ! Αν θέλεις μάλιστα την γνώμη μας, πρόκειται για ενα κλασικό κομμάτι που αξίζει να αποκτήσεις... Δείτε την φωτογραφία από το Instagram:

Ελένη Μενεγάκη: Σε έκπτωση το μαύρο κολλητό φόρεμα της παρουσιάστριας! Που θα το βρεις και πόσο κοστίζει;

Σε έκπτωση το μαύρο κολλητό φόρεμα της παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη! Που θα το βρεις και πόσο κοστίζει; Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA καθημερινά κάνει όλες τις γυναίκες να "ζηλεύουν" με τις στιλιστικές της επιλογές! Γι αυτό και η ομάδα του Youweekly.gr κάθε φορά βρίσκει από που μπορείτε να τα προμηθευτείτε κι εσείς!

Αυτή τη φορά τις εντυπώσεις έκλεψε ένα από μαύρο φόρεμα που όμως είχε μια διαφάνεια που το έκανε να ξεχωρίσει!

Ελένη Μενεγάκη: "Πέταξε" τις γόβες! Αυτό είναι το παπούτσι που δεν βγάζει από τα πόδια της!

Ελένη Μενεγάκη ακριβά ρούχα

Το φόρεμα αυτό το εντοπίσαμε και μάλιστα βρίσκεται σε έκπτωση την συγκεκριμένη περίοδο!

Ελένη Μενεγάκη φόρεμα έκπτωση

Από 119,00 ευρώ τώρα μπορείς να το πάρεις στα 107,00!

Θα το βρεις εδώ