Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε μωβ φόρεμα και δεν μπόρεσε κανείς να της αντισταθεί! «Έπεσαν» όλοι πάνω της για μια φωτογραφία!

Πως αντέδρασε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε μωβ φόρεμα και δεν μπόρεσε κανείς να της αντισταθεί! «Έπεσαν» όλοι πάνω της για μια φωτογραφία!

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε μωβ φόρεμα σε δημόσια εκδήλωση και δεν μπόρεσε κανείς να της αντισταθεί. «Έπεσαν» όλοι οι παρευρισκόμενοι πάνω της για μια φωτογραφία.

Η παρουσιάστρια του ALPHA ταξίδεψε μέχρι την όμορφη Θεσσαλονίκη για μια επαγγελματική υποχρέωση που είχε, λίγες ημέρες πριν από την εκπομπή της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μερικές από τις στιγμές που πέρασε με όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση για να την δουν.

Έχοντας επιλέξει να φορέσει ένα μωβ εντυπωσιακό φόρεμα, έβγαλε φωτογραφία με όσους περισσότερους μπορούσε, αφού δεν ήθελε να χαλάσει χατήρι σε κανέναν.

Σε δηλώσεις της στις κάμερες η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα, αναφέρθηκε και στο μέλλον της εκπομπής της.

Θεσσαλονίκη εκδήλωση

Ελένη Μενεγάκη φόρεμα

Παρουσιάστρια ALPHA

Ελένη εκπομπή

Μωβ φόρεμα

Ελένη Μενεγάκη: Βγήκε στο περίπτερο με ρούχο των 99 ευρώ! "Έπεσαν" πάνω της οι φωτογράφοι...

"Έπεσαν" πάνω στην Ελένη Μενεγάκη οι φωτογράφοι όταν την εντόπισαν που βγήκε στο περίπτερο με ρούχο των 99 ευρώ!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που έβλεπαν οι περαστικοί! Την "βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης" να ψωνίζει στο περίπτερο φορώντας 10ποντο αλλά και πανάκριβο σύνολο! Εννοείται πως την απαθανατίσαμε κι έχουμε τις αποκλειστικές φωτογραφίες εδώ στο Youweekly.gr!

Να σας πούμε βέβαια πως η Ελένη βρισκόταν λίγο πριν στο κανάλι του STAR - όπως σας αποκαλύψαμε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ μας - κι αφού αποχώρησε κατευθύνθηκε στο σπίτι της να βρει τον άντρα της και την οικογένειά της και να γιορτάσει το ευχάριστο γεγονός γι αυτό και σταμάτησε για να εφοδιαστεί με αναψυκτικά και μπύρες!

Ελένη Μενεγάκη: Βγήκε στο περίπτερο με ρούχο των 99 ευρώ!

Η Ελένη επέλεξε πουλάμισο, Lauren Ralph Lauren και κοστίζει 99 ευρώ!

Ελένη Μενεγάκη: Το φόρεμα της είχε ιδιαίτερο σκίσιμο! Μας γύρισε την πλάτη και αποκαλύφθηκε!

Το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη έχει ιδιαίτερο σκίσιμο στο πίσω μέρος. Η παρουσιάστρια μας γύρισε την πλάτη της και αποκαλύφθηκε.

Μπορεί πλέον στην εκπομπή της στον Alpha να επιλέγει πιο σκούρες αποχρώσεις και να προτιμά τα πιο casual looks για τις εμφανίσεις της, ωστόσο δεν είναι και λίγες οι φορές που με τα φορέματα της μας έχει εντυπωσιάσει.

Πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να φορέσει ένα μωβ φόρεμα το οποίο τελείωνε λίγο πιο πάνω από το γόνατο, ενώ το πάνω μέρος του ήταν σε φαρδιά γραμμή. Το συνδύασε προσθέτοντας στην μέση μια επίσης μωβ ζώνη.

Μάλιστα, στο πίσω μέρος του, είχε ένα ιδιαίτερο σκίσιμο στην πλάτη, το οποίο η παρουσιάστρια και μας αποκάλυψε.

Ελένη alpha

Ελένη Μενεγάκη φόρεμα