Τατιάνα Στεφανίδου: Τα μαύρο παντελόνι της, «έγλυφε» τα πόδια! Οι λευκές γόβες έφεραν απογείωση!

Έκανε το καλύτερο look της!

Τατιάνα Στεφανίδου: Τα μαύρο παντελόνι της, «έγλυφε» τα πόδια! Οι λευκές γόβες έφεραν απογείωση!

Τα μαύρο παντελόνι της Τατιάνας Στεφανίδου, της «έγλυφε» τα πόδια! Οι λευκές γόβες έφεραν απογείωση και το look της ήταν από τα κορυφαία της σεζόν!

Η παρουσιάστρια, εμφανίστηκε στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ, πιο λαμπερή από ποτέ! Το σύνολό της ήταν όπως πάντα σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας και όταν μιλάμε για την Τατιάνα, τα λόγια είναι περιττά!

Έβαλε σατέν πουκάμισο και μαύρο παντελόνι που έμοιαζε σαν να της «έγλυφε» τα πόδια! Οι λευκές γόβες έφεραν απογείωση και αν δεν έχεις πάει ακόμα στο γραφείο, σου έχουμε το απόλυτο σύνολο για σήμερα. Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και το σύνολο της με σακάκι στο πιο δύσκολο χρώμα;

Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε γόβες και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να κοιτάμε! Το ζευγάρι που πρέπει να αποκτήσεις!

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι γνωστό πως είναι λάτρης της μόδας, και δεν διστάζει να μας το αποδείξει με τις προσωπικές της αναρτήσεις! Πρόσφατα, φόρεσε γόβες και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να κοιτάμε! Το συγκεκριμένο ζευγάρι πρέπει να το αποκτήσεις και εσύ!

Αν θες να γίνεις και εσύ μια σταρ, πάρε μαθήματα από την ειδικό της μόδας και τόλμησε να τα δοκιμάσεις!

Θα σε βγάλουν σίγουρα ασπροπρόσωπη και θα σε ζηλεύουν όλες τόσο στο γραφείο, όσο και στην παρέα σου. Το συγκεκριμένο χρώμα άλλωστε, είναι πολύ elegant και συνδυάζεται εύκολα με τα πάντα.

Εκτός από τις καθημερινές σου βόλτες είναι και το τέλειο παπούτσι για το ρεβεγιόν! Αν θες λοιπόν να βρεις ένα ζευγάρι που να σε διευκολύνει, τρέξε να το κάνεις δικό σου!

Εσείς έχετε δει το σπίτι της; Αν όχι, σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το δωμάτιο, που φαίνεται λες και βγήκε από παραμύθι!