Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε σακάκι και παντελόνι στο πιο δύσκολο χρώμα! Δικαιώθηκε και πήρε Όσκαρ κομψότητας!

Εσείς θα το τολμούσατε;

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε σακάκι και παντελόνι στο πιο δύσκολο χρώμα! Δικαιώθηκε και πήρε Όσκαρ κομψότητας!

Η παρουσιάστρια κατάφερε να πάρει για ακόμη μια φορά Όσκαρ κομψότητας! Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση, όπου έβαλε σακάκι και παντελόνι στο πιο δύσκολο χρώμα και "δικαιώθηκε"!

Η παρουσιάστρια, παραδίδει μαθήματα με το στιλ της και η πιο πρόσφατη εμφάνισή της, δεν αποτέλεσε εξαίρεση!

Η ίδια κατάφερε να βάλει μουσταρδί και να το κάνει κομψό - σικ, δείχνοντάς μας ότι όλα είναι ικανά. Περπατώντας στους δρόμους με την υπέροχο συνολάκι της, μας βγάζει αέρα βασιλικό και "μαγνητίζει" όλα τα βλέμματα πάνω της.

Ιδού και η σχετική φωτογραφία. Εσείς θα το δοκιμάζατε;

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο ροζ πουκάμισο που φόρεσε η παρουσιάστρια πρόσφατα και έκανε τους πάντες να "παραμιλούν"!

Τατιάνα Στεφανίδου: Έδωσε κοντά στα 1.000 ευρώ για ένα σακάκι! Θα το φόραγες ή όχι;

Η Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε κοντά στα 1.000 ευρώ για ένα σακάκι! Θα το φόραγες ή όχι; Εμείς πάντως το λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή!

Η παρουσιάστρια, παραδίδει μαθήματα με το στιλ της και η πιο πρόσφατη εμφάνισή της, δεν αποτέλεσε εξαίρεση! Έβαλε φούξια σακάκι και μας τρέλανε κανονικά!

Η πάντα σικάτη Τατιάνα Στεφανίδου, συνδύασε το φούξια σακάκι της με μαύρα ρούχα και ασορτί κραγιόν. Βάφτηκε στο δωμάτιο του σπιτιού της και καταλάβαμε ότι όλες οι γωνιές εκεί, είναι διακοσμημένες με το γούστο της, το οποίο και είναι εξαιρετικό. Για την ιστορία να πούμε ότι θα το βρεις στην εταιρία ennymonacostyle με 995 ευρώ!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Να σας θυμίσουμε και τα συγκλονιστικά πέδιλα που έβαλε πρόσφατα....

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε τη φούστα που θα ζήλευαν όλες! Το χρώμα της σε "ζαλίζει"!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει τον τρόπο να εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση! Στο τελευταίο look που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η αγαπημένη παρουσιάστρια έβαλε τη φούστα που χωρίς αμφιβολία θα ζήλευαν όλες! Το χρώμα της είναι μπερδεμένο και "ζαλίζει"!

Ποιος είπε πως το εμπριμέ είναι δύσκολο να συνδυαστεί; Η Τατιάνα Στεφανίδου δημιούργησε για μία ακόμη φορά ένα υπέροχο look και "μαγνήτισε" τους πάντες!

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο ροζ πουκάμισο που φόρεσε η παρουσιάστρια!

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια συνδύασε μία υπέροχη midi εμπριμέ φούστα με μία ζιβάγκο μπλούζα στις ίδιες αποχρώσεις, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ασορτί γόβες!

Δείτε το look της και κρατήστε σημειώσεις!