Τατιάνα Στεφανίδου: Τα πέδιλα της είναι μαύρα και γεμάτα στρας! Η κόκκινη λεπτομέρεια έκανε την διαφορά...

Πάθαμε έρωτα!

Τατιάνα Στεφανίδου: Τα πέδιλα της είναι μαύρα και γεμάτα στρας! Η κόκκινη λεπτομέρεια έκανε την διαφορά...

Τα πέδιλα της Τατιάνας Στεφανίδου είναι μαύρα και γεμάτα στρας! Η κόκκινη λεπτομέρεια έκανε την διαφορά και πάθαμε έρωτα!

Η παρουσιάστρια, είναι από τις πιο στιλάτες της ελληνικής showbiz! Κάθε της εμφάνιση προκαλεί αίσθηση και η τελευταία, δεν αποτέλεσε εξαίρεση!

Η ίδια, έβαλε τα στιλάτα της πέδιλα και εμείς πάθαμε εμμονή! Μάλιστα η Τατιάνα Στεφανίδου, για να δώσει ένα εξτρά touch, επέλεξε μανικιούρ σε κόκκινο και έκανε την διαφορά! Άλλωστε έχει γούστο και μέχρι και το δέντρο που στόλισε είναι υπερπαραγωγή!

Δείτε την σχετική φωτογραφία με τα πέδιλά της:

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό το παπούτσι δεν βγάζει από τα πόδια της! Το φόρεσε 4 φορές!

Αυτό το παπούτσι δεν βγάζει από τα πόδια της η Τατιάνα Στεφανίδου! Το φόρεσε 4 φορές και καταλαβαίνουμε απόλυτα το γιατί! Το έχουμε λατρέψει...

Οι λευκές γόβες και τα πέδιλα στέφονται βασιλιάδες στα άκρα και η Τατιάνα το ξέρει καλά! Οι αγαπημένες λευκές γόβες της Μέριλιν Μονρόε επιστρέφουν δυναμικά αφήνοντας ως δεύτερη επιλογή το μαύρο και το nude χρώμα που έχουμε αγαπήσει εδώ και καιρό!

Τατιάνα Στεφανίδου: Με στενή μαύρη τουαλέτα, πάντρεψε γνωστή δικηγόρο μαζί με τον Ευαγγελάτο!

Δεν είναι ούτε εκκεντρικές, ούτε μονότονες, έχουν αέρα από τα 90's και η Τατιάνα Στεφανίδου δεν τις βγάζει από τα πόδια της! Μάλιστα τις φόρεσε 4 φορές! Ιδού λοιπόν τα looks της που μπορείς να αντιγράψεις άφοβα:

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό το παπούτσι δεν βγάζει από τα πόδια της! Το φόρεσε 4 φορές!

Τατιάνα Στεφανίδου: Συνδύασε το μπλε με το κίτρινο αλλά όλοι κοιτούσαν τα παπούτσια της! Είναι οι τέλειες γόβες...

Συνδύασε το μπλε με το κίτρινο η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου αλλά όλοι κοιτούσαν τα παπούτσια της! Είναι οι τέλειες γόβες...

Αν υπάρχει μία και μοναδική τάση που να έχουμε ξεχωρίσει φέτος την άνοιξη και πρόκειται να μας απασχολήσει και το καλοκαίρι είναι το color blocking trend. Fashionistas από όλο τον κόσμο έχουν αγαπήσει αυτή την τάση, προσφέροντας μας άπλετη έμπνευση. Και φυσικά έχουν καταφέρει να πείσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές γυναίκες να δοκιμάσουν αυτό το trend και να δοκιμάσουν σούπερ εντυπωσιακά σύνολα.

Το στοιχείο που έχει κάνει αυτή την τάση ακόμα πιο ξεχωριστή όμως είναι οι πολύ ιδιαίτερες αποχρώσεις. Χρώματα όπως το egg yellow, το burnt orange ή το έντονο φούξια έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον μας και πρωταγωνιστούν στα σύνολα μας.

Τατιάνα Στεφανίδου: Έχει δωμάτιο ντουλάπα στο σπίτι της! Οι φωτογραφίες στους τοίχους κρύβουν πολλά...

Η Τατιάνα Στεφανίδου όμως, γνωστή για την αγάπη της στη μόδα δημιούργησε το ιδανικό office look για αυτή την εποχή, υιοθετώντας αυτή την τάση. Η παρουσιάστρια συνδύασε ένα σιέλ παντελόνι με ένα πουκάμισο σε egg yellow απόχρωση, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ακριβώς στην ίδια απόχρωση με το παντελόνι. Με αυτό το look της λοιπόν μας απέδειξε πως μπορούμε να είμαστε πολύ κομψές ακόμα και στο γραφείο. Αλλά και πως όλες μας μπορούμε να υιοθετήσουμε μία εντυπωσιακή τάση όπως αυτή.

Τατιάνα Στεφανίδου ΣΚΑΙ