Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκατσε στο πάτωμα με το γκρι κολάν της! Το look που εγκρίνει και ο Βασάλος!

Και στο γυμναστήριο στιλάτη...

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκατσε στο πάτωμα με το γκρι κολάν της! Το look που εγκρίνει και ο Βασάλος!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκατσε στο πάτωμα με το γκρι κολάν της! Το look που εγκρίνει και ο Βασάλος και αν είσαι αθλητικός τύπος, πρέπει να κάνεις copy!

Η παρουσιάστρια του Alpha, έχει από τα πιο καλλίγραμμα σώματα! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κάνει εντατική γυμναστική και σε αυτό, την έχει βοηθήσει κατά πολύ ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Χτες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε στο γυμναστήριο και ήθελε να απαθανατίσει την στιγμή. Έβαλε το γκρι κολάν της, έκατσε στο πάτωμα και προκάλεσε εγκεφαλικά. Πάντως, αν και το look της είναι αθλητικό, είναι ιδιαίτερα κομψό και σίγουρα, το εγκρίνει μέχρι και ο Βασάλος! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Την έχετε δει και με την μίνι της φούστα; Θάνατος τα πόδια της...

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκατσε πάνω στο χαλί στο σπίτι της! Έλειπε ο Βασάλος αλλά όλοι κοιτούσαν το χέρι της!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκατσε πάνω στο χαλί στο σπίτι της! Έλειπε ο Βασάλος αλλά όλοι κοιτούσαν το χέρι της και δεν παίζει να βρείτε τον λόγο...

Το ζευγάρι είναι στα καλύτερα του και αυτό... βγαίνει προς τα έξω που λέει και η έκφραση! Η Ευρυδίκη είναι πιο κούκλα από ποτέ και στην χτεσινή της ανάρτηση στο Instagram έκανε πανικό!

Έκατσε πάνω στο χαλί στο σπίτι της και από δίπλα της έλειπε ο Κωνσταντίνος! Ωστόσο, όλοι κοιτούσαν το χέρι της γιατί το μανικιούρ σε μαύρο έκανε την διαφορά. Την ώρα βλέπετε που έχουμε πήξει στα κόκκινα μανό, η Ευρυδίκη έπαιξε διαφορετικά και κέρδισε!

Ιδού η σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και όλον τον καναπέ της;