Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκατσε σε μπεζ καναπέ, και όλοι κοίταγαν τα πόδια της! Είναι «θάνατος» το λέει και ο Βασάλος!

Η φωτογραφία που προκάλεσε εγκεφαλικά!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκατσε σε μπεζ καναπέ, και όλοι κοίταγαν τα πόδια της! Είναι «θάνατος» το λέει και ο Βασάλος!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκατσε σε μπεζ καναπέ, και όλοι κοίταγαν τα πόδια της! Είναι «θάνατος» το λέει και ο Βασάλος και έχει δίκιο! Δείτε την εικόνα και θα καταλάβετε!

Η παρουσιάστρια, στα backstage της εκπομπής στην οποία εμφανίζεται στον Alpha tv βρήκε έναν μπεζ καναπέ και είπε να ξαποστάσει! Ωστόσο, όλοι κοίταζαν τα πόδια της μιας και με την μίνι φούστα που φόρεσε, τονίζονταν πολύ!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έκανε ένα από τα πιο πετυχημένα της looks και η μπλε της φούστα είναι έρωτας! Δείτε την σχετική φωτογραφία και σίγουρα θα συμφωνήσετε:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη τι ρούχα φόρεσε στην εκπομπή

Την έχετε δει και με το τζιν «σακούλα» της;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στο σπίτι της με τον Βασάλο, έχει λευκό καναπέ! Έκατσε πάνω και «έκανε» χαμό!

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο σπίτι της με τον Βασάλο, έχει λευκό καναπέ! Έκατσε πάνω και «έκανε» χαμό αφού δεν προλαβαίναμε να μετράμε likes στην φωτογραφία της στο Instagram!

Το ζευγάρι είναι από τα πιο στιλάτα της ελληνικής showbiz και το σπίτι τους δεν θα μπορούσε παρά να είναι μίνιμαλ, αλλά κομψό και σικ!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έκατσε πάνω στον λευκό καναπέ της και έφαγε και το γιαουρτάκι της, μιας και είναι γιορτές και... έρχονται μέρες που όλοι θα φάμε παραπάνω! Πάντως είμαστε σίγουροι ότι οι περισσότεροι κοίταγαν την διακόσμηση και όχι τα υπόλοιπα, δεν συμφωνείτε;

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και την κρεβατοκάμαρά τους;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το μαύρο φόρεμα της κοστίζει 130 ευρώ και αφήνει ακάλυπτα τα πόδια της! Τα «έχασε» ο Βασάλος!

Το μαύρο φόρεμα της Ευριδίκης Βαλαβάνη αφήνει ακάλυπτα τα πόδια της και κοστίζει 130 ευρώ! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τα «έχασε» όταν την είδε!

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι μια από την πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz και διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα! Έτσι, ό,τι κι αν βάλει πάνω της φαίνεται υπέροχο!

Αυτό το μαύρο φόρεμα όμως δεν γίνεται να μην το θαυμάσουμε λιγάκι παραπάνω αφού «κόβει» ανάσες με το εκρηκτικό μπούστο που αναδεικνύει τέλεια και τα πόδια που φαίνονται πιο μακριά και λεπτά απ' όσο είναι ήδη! Πως να μην τα «χάσει» λοιπόν ο σύντροφός της μπροστά σε αυτό το θέαμα;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε αυτό το τέλειο φόρεμα, αλλά και την τιμή του μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με δυο δημοσιεύσεις!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεμα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαύρο φόρεμα ντεκολτέ Κωνσταντίνος Βασάλος

Επίσης, ποιος μπορεί να ξεχάσει το φλοραλ φόρεμα που έβαλε και «τρέλανε» τον Βασάλο και εμάς;