Δούκισσα Νομικού: Το κόκκινο φόρεμά της, προκάλεσε «εγκεφαλικά»! Το πέδιλό της, έκανε την διαφορά!

Το λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή!

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Το κόκκινο φόρεμά της, προκάλεσε «εγκεφαλικά»! Το πέδιλό της, έκανε την διαφορά!

Το κόκκινο φόρεμα της Δούκισσας Νομικού, προκάλεσε «εγκεφαλικά»! Το πέδιλό της, έκανε την διαφορά και όλο το look είναι για απόλυτο 10άρι, δεν συμφωνείτε;

Η ίδια, δημοσίευσε όχι μία, αλλά δύο εικόνες από το παρελθόν! Η Δούκισσα Νομικού θυμήθηκε τις εποχές που παρουσίαζε τηλεοπτικές εκπομπές και έκανε ένα επικό throwback στο Instagram!

Μπορεί πλέον σαν μανούλα να προτιμά το αθλητικό στιλ, με μπουφάν και ζακέτες, αλλά παλαιότερα έβαζε στενά φορέματα και προκαλούσε ταραχές με το κορμί της! Εμείς, σταθήκαμε στο κόκκινο φόρεμά της από δαντέλα, το οποίο και είχε συνδυάσει με μπεζ πέδιλο σε λουστρίνι! Αν μάλιστα έχετε κάποιο επίσημο κάλεσμα, δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα να αντιγράψετε την εμφάνισή της... Ιδού:

Δούκισσα Νομικού σώμα πώς είναι

Δούκισσα Νομικού: Το μπλε της φόρεμα, είχε σκίσιμο στο πόδι! Έβαλε και γόβα που δένει και μας «αποτελείωσε»!

Το μπλε φόρεμα της Δούκισσας Νομικού, είχε σκίσιμο στο πόδι! Έβαλε και γόβα που δένει και μας «αποτελείωσε» με το look της, αφού εμφανίστηκε σα να μην πέρασε μια μέρα από εκείνος που «άλωνε» τα τηλεοπτικά πλατό.

Η παρουσιάστρια, μας ενημέρωσε μέσω Instagram ότι θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Ωστόσο, εμείς μείναμε να κοιτάμε το μπλε της φόρεμα, με σκίσιμο στο πόδι και τα υπέροχα πόδια της, τα οποία τονίστηκαν άψογα με τις γόβες σε λουστρίνι και μπαρέτα που έδενε στον αστράγαλο. Το κορμί της μοιάζει σα να μην γέννησε ποτέ και μπορεί όπως αποκάλυψε εκείνη, να τρώει... αμαρτωλά βραδινά σνακ ωστόσο ο μεταβολισμός της έχει πάρει φωτιά!

Δείτε την σχετική ανάρτηση: