Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε στενό τζιν και λευκό πουλόβερ! Ο Χατζηγιάννης έπαθε «εμμονή»!

Το απόλυτο look για τις πρωινές ώρες!

Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε στενό τζιν και λευκό πουλόβερ! Ο Χατζηγιάννης έπαθε «εμμονή»!

Η Ζέτα Μακρυπούλια έβαλε στενό τζιν και λευκό πουλόβερ! Ο Χατζηγιάννης έπαθε «εμμονή» και σας έχουμε τις λεπτομέρειες! Copy the look και δεν θα χάσεις...

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, έκανε την απόλυτη εμφάνιση για το γραφείο ή την πρωινή βόλτα. Στενό τζιν σε γκρι, λευκό πουλόβερ και εντυπωσιακά μποτάκια. Αν θες να είσαι άνετη αλλά να μην χάνεις το στιλ σου, η Ζέτα Μακρυπούλια σου δείχνει τον τρόπο.

Ο στιλίστας της, δημοσίευσε το σχετικό look στο Instagram και το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα έπαθε εμμονή αφού το στιλ της ήταν άψογο! Δείτε την φωτογραφία:

Δείτε και ένα ακόμα look της που μας έκανε να πάθουμε κι εμείς... εμμονή!

Ζέτα Μακρυπούλια: Το γκρι της τζιν και οι λεοπάρ γόβες, την έκαναν «Βασίλισσα»! Την είδε ο Χατζηγιάννης και τρελάθηκε!

Το γκρι τζιν και οι λεοπάρ γόβες της Ζέτας Μακρυπούλια, την έκαναν «Βασίλισσα»! Την είδε ο Χατζηγιάννης και τρελάθηκε αφού το look της ήταν για άριστα 10!

Η Ζέτα Μακρυπούλια την Κυριακή, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με την εμφάνισή της, για... χαλάρωμα! Ωστόσο, ακόμα και στο ρεπό της είναι στιλάτη και λαμπερή, όπως θα δείτε και εσείς.

Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα στενό γκρι τζιν που αναδείκνυε τα πόδια της αλλά και λεοπάρ γόβες! Σίγουρα όταν την είδε ο Χατζηγιάννης θα τρελάθηκε, όπως τρελαθήκαμε και εμείς με το κορμί της. Έχετε δει αλήθεια την δίαιτά της;

Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε τζιν σε γκρι και «σκαλώσαμε» με το πουκάμισο! Το πήρε από τον Χατζηγιάννη;

Η Ζέτα Μακρυπούλια έβαλε τζιν σε γκρι και «σκαλώσαμε» με το πουκάμισο! Το πήρε από τον Χατζηγιάννη; Σίγουρα με αυτό απορείτε και εσείς, όπως και όλοι!

Η παρουσιάστρια, μπορεί να κάνει σούπερ σικάτα λουκ στην τηλεόραση, αλλά στην προσωπική της ζωή αγαπά πολύ το casual look!

Η Ζέτα Μακρυπούλια έβαλε τζιν σε γκρι και ένα πουκάμισο αρκετά φαρδύ, το οποίο όμως της πήγαινε πολύ! Φρέσκια και χαμογελαστή, πήρε το 10άρι από εμάς με την λάμψη που εκπέμπει! Τι κι αν μάλλον πήρε από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη το τοπ της, όπως και να έχει είναι μια κούκλα! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Να σας θυμίσουμε όμως και ένα ακόμα αθλητικό της look που λατρέψαμε!