Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έβαλε λευκό τοπ και μίνι φούστα! Οι κόκκινες μπότες «κοκκίνισαν» τον Βασάλο!

Τρελάθηκε κανονικά!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έβαλε λευκό τοπ και μίνι φούστα! Οι κόκκινες μπότες «κοκκίνισαν» τον Βασάλο!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε λευκό τοπ και μίνι φούστα! Οι κόκκινες μπότες «κοκκίνισαν» τον Βασάλο και λογικό μας φαίνεται. Τα πόδια της έμοιαζαν 2 μέτρα...

Η ίδια, παρέδωσε για μια ακόμα εβδομάδα μαθήματα στιλ. Έβαλε την μίνι φούστα της, έβαλε και το λευκό της τοπ και επέλεξε να δώσει pop of colour με τις κόκκινες μπότες της!

Εξάλλου, η φούστα σε εμπριμέ είχε μέσα και κόκκινο, οπότε το σύνολο έδεσε άψογα. Από εμάς και τον Βασάλο, πήρε 10άρι και για την προσπάθεια, και για το άψογο look! Δείτε το:

Την έχετε δει και με total τζιν look;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η φούστα της είχε δύο χρώματα και σκίσιμο μέχρι πάνω! «Κόλλησε» ο Βασάλος!

Η φούστα της Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε δύο χρώματα και σκίσιμο μέχρι πάνω! «Κόλλησε» ο Βασάλος και δεν ήταν ο μόνος, αφού το σύνολό της προκάλεσε φρενίτιδα!

Η κούκλα Ευρυδίκη έβαλε φούστα σε ροζ και μαύρο καρό, η οποία ήταν στο γόνατο αλλά είχε σκίσιμο μέχρι πολύ ψηλά. Το συνδύασε με αρβυλάκια και απλό t shirt και προκάλεσε χαμό!

Έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο Καλύτερα δε γίνεται στον Alpha tv και πήρε από εμάς και τα εύσημα, και το 10άρι. Ιδού η σχετική φωτογραφία:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη τι φόρεσε στο καλύτερα δε γίνεται

Να θυμίσουμε βέβαια και μια ακόμα στιλάτη εμφάνιση της

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έβαλε μίνι φούστα σε μαύρο και ροζ πουλόβερ! Ο Βασάλος έγινε «μαγνήτης» στα πόδια της!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε μίνι φούστα σε μαύρο και ροζ πουλόβερ και ο Βασάλος έγινε «μαγνήτης» στα πόδια της! Όλο το look που είναι το απόλυτο 10άρι για εμάς!

Η παρουσιάστρια, εμφανίστηκε χτες στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha πιο κομψή από ποτέ! Έβαλε το ροζ ζιβάγκο της, έβαλε και μίνι φούστα σε μαύρο και μας τρέλανε κανονικά!

Όχι μόνο εμάς βέβαια, αφού ο Βασάλος έγινε μαγνήτης στα πόδια της και δεν ξεκολλούσε το βλέμμα του από πάνω της. Η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά για εμάς, ήταν οι λευκές της μπότες σε ύψος τακουνιού που φοριέται όλη μέρα. Ευρυδίκη, keep going! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη με μίνι φούστα

Έχετε δει το τέλειο μαύρο φόρεμά της; Μόνο με 23 ευρώ!