Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκατσε στο κρεβάτι με total τζιν look! Το ενέκρινε μέχρι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

Εσύ θα το φορούσες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκατσε στο κρεβάτι με total τζιν look! Το ενέκρινε μέχρι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

Στο κρεβάτι έκατσε και πόζαρε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με ένα total τζιν look και αυτή την εμφάνιση που πραγματοποίησε θα την ενέκρινε μέχρι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Έχει άψογες αναλογίες στο σώμα της, είναι κούκλα και της πηγαίνουν σχεδόν όλα τα στιλ ρούχων και το έχει αποδείξει μέσα από φωτογραφίες της.

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της, την είδαμε να ποζάρει στο φακό με ένα total τζιν look από την εταιρία Staff jeans, το οποίο είχε συνδυάσει με καφέ μπότες.

Το total denim look έχει μπει δυναμικά και πάλι στα trends του φετινού χειμώνα. Ωστόσο, πρέπει να προσέξουμε τις αποχρώσεις των τζιν που θα συνδυάσουμε.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη look Κωνσταντίνος Βασάλος

Αυτό το κορμί που έχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, το έχει αποκτήσει μέσα από σκληρή γυμναστική, της οποία πλέον φτιάχνει ο Βασάλος.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκατσε στο πάτωμα με το γκρι κολάν της! Το look που εγκρίνει και ο Βασάλος!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκατσε στο πάτωμα με το γκρι κολάν της! Το look που εγκρίνει και ο Βασάλος και αν είσαι αθλητικός τύπος, πρέπει να κάνεις copy!

Η παρουσιάστρια του Alpha, έχει από τα πιο καλλίγραμμα σώματα! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κάνει εντατική γυμναστική και σε αυτό, την έχει βοηθήσει κατά πολύ ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Χτες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε στο γυμναστήριο και ήθελε να απαθανατίσει την στιγμή. Έβαλε το γκρι κολάν της, έκατσε στο πάτωμα και προκάλεσε εγκεφαλικά. Πάντως, αν και το look της είναι αθλητικό, είναι ιδιαίτερα κομψό και σίγουρα, το εγκρίνει μέχρι και ο Βασάλος! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Την έχετε δει και με την μίνι της φούστα; Θάνατος τα πόδια της...

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Φόρεσε τζιν και η μέση της έμοιαζε «δαχτυλίδι»! Η εμφάνιση που πρέπει να αντιγράψεις...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε τζιν και η μέση της έμοιαζε «δαχτυλίδι»! Η εμφάνιση που πρέπει να αντιγράψεις καθώς κολακεύει όλες τις σιλουέτες!

Η παρουσιάστρια, έχει αναμφίβολα από τα πιο γυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz! Με σύντροφο τον super fit Κωνσταντίνο Βασάλο, εξάλλου, δεν θα μπορούσε να μην είναι και η ίδια φέτες!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αγαπά πολύ το αθλητικό look και πρόσφατα έκανε μια «χαλαρή» εμφάνιση με τζιν! Το κόψιμο του έκανε τη μέση της να μοιάζει «δαχτυλίδι» και για εμάς, είναι must! Αν δε, έχεις πάρει κάποια κιλάκια, με αυτό το παντελόνι δεν θα το καταλάβει και κανείς!

Ιδού η σχετική φωτογραφία:

Να σου θυμίσουμε και το σούπερ look της με τσάντα σε λευκό και μαύρο!