Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Κρέμασε πάνω της τσάντα σε μαύρο και άσπρο! «Κόλλησε» ξανά ο Βασάλος...

Από ποια εταιρία είναι;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Κρέμασε πάνω της τσάντα σε μαύρο και άσπρο! «Κόλλησε» ξανά ο Βασάλος...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κρέμασε πάνω της τσάντα σε μαύρο και άσπρο! «Κόλλησε» ξανά ο Βασάλος και δεν τον αδικούμε, αφού ήταν υπέροχη!

Η παρουσιάστρια, έβαλε ένα σατέν φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη σε μαύρο. Για να ολοκληρώσει το κομψό της look, επέλεξε να κρεμάσει πάνω της τσάντα σε μαύρο και άσπρο από την εταιρία mcm.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, πόζαρε με λάγνο ύφος μπροστά από τον καθρέφτη και είμαστε σίγουροι, ότι μέχρι και ο Βασάλος κόλλησε ξανά μαζί της. Επειδή ωστόσο, τα λόγια είναι περιττά, δείτε την σχετική ανάρτησή με το look της από το Instagram:

Να σας θυμίσουμε και το look με το γαλαζοπράσινο παντελόνι της!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Φόρεσε κοντό φλοράλ φόρεμα και «τρέλανε» τον Βασάλο με τα πόδια της!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε κοντό φλοράλ φόρεμα και «τρέλανε» τον Κωνσταντίνο Βασάλο με τα πόδια της!

Η όμορφη δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor εμφανίζεται πλέον στις οθόνες μας κάθε σαββατοκύριακο στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και από την συχνότητα του Alpha.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει πολύ προσεγμένο στιλ και ξέρει να συνδυάζει σωστά τα ρούχα της και να το κάνει δικό της κατευθείαν!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είδε ο Βασάλος τα νέα της μαλλιά και έπαθε «έρωτα» ξανά! Το χρώμα που τα έκανε!

Έτσι κι αυτήν την φορά στην εκπομπή αποφάσισε να βάλει ένα μινι φλοράλ φόρεμα και άφησε τα πόδια της ακάλυπτα! Το αποτέλεσμα ήταν να «τρελάνει» μέχρι και τον Κωνσταντίνο Βασάλο που την βλέπει καθημερινά!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι γνωστό πως έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz άλλωστε την βλέπουμε συχνά να δημοσιεύει βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram από το γυμναστήριο.

Δείτε την σχετική δημοσίευση με το κοντό φόρεμα:

Ευρυσίκη Βαλαβάνη φόρεμα Κωνσταντίνος Βασάλος