Η Vanessa Hudgens έφερε τον old Hollywood Glam αέρα! Η sparkly τουαλέτα της έκανε τα φλας να "πέσουν" πάνω της!

Βρέθηκε σε πρεμιέρα και μαγνήτισε τα βλέμματα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Vanessa Hudgens έφερε τον old Hollywood Glam αέρα! Η sparkly τουαλέτα της έκανε τα φλας να

Η ηθοποιός Vanessa Hudgens έφερε τον old Hollywood Glam αέρα σε δημόσια εμφάνιση της. Η sparkly τουαλέτα της έκανε τα φλας να "πέσουν" πάνω της κατά την είσοδο της.

Βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας « Bad Boys For Life» και έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν, και να αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια από τα fashion sites.

Επέλεξε να φορέσει μια λευκή off shoulder maxi τουαλέτα με πούπουλα και διάφορα στρας την οποία συνδύασε με μαύρα πέδιλα. Η εμφάνιση της θύμισε πολύ το παλιό Hollywood, κάτι που το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο.

 Vanessa Hudgens  ηθοποιός

Ο makeup artist Allan Avendaño μάλιστα, αποκάλυψε και το μακιγιάζ που το συνδύασε.

Ξεκίνησε με το Kosas Tinted Oil Facial Foundation σε αποχρώσεις έξι και οκτώ. Εφάρμοσε την ελαφρύτερη απόχρωση και τοποθέτησε την πιο σκοτεινή στις άκρες του προσώπου της.

Για να κάνει το cat eye επέλεξε το Kosas 10-Second Eyeshadow στο Glob για να δώσει λάμψη και για να δημιουργήσει ένα σαγηνευτικό βλέμμα πρόσθεσε μια λεπτή γραμμή eyeliner.

Για να δώσει ακόμη περισσότερη λάμψη, ζωντάνια στο πρόσωπο της και να κάνει την εμφάνιση της πιο σύγχρονη, πρόσθεσε highlighter. Για να ολοκληρώσει το look έβαλε στα χείλη της ένα "ζεστό" ροζ κραγιόν Kosas στην απόχρωση Rosewater.

Φορέματα Hollywood

Η εμφάνιση της Vanessa Hudgens είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές του 2020 που έχουν περπατήσει μέχρι σήμερα σε δημόσια εμφάνιση.

Μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση ήταν της Zendaya όταν περπάτησε στο χαλί των Critics’ Choice Awards. Το σύνολο της με την maxi ροζ φούστα την οποία συνδύασε με ένα extreme top σε φούξια χρώμα το οποίο είχε όλη την πλάτη ανοικτή, από την συλλογή του Tom Ford’s της συλλογής άνοιξη/καλοκαίρι 2020 έφερε πολλές αντιδράσεις. Το look της είχε τον τίτλο «Γυναίκα πολεμιστής».