Τατιάνα Στεφανίδου: «Έριξε» το Instagram με το ροζ μπλουζάκι της! Η εμφάνιση της συζητήθηκε όσο καμία!

"Χαμός" στα social media!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου: «Έριξε» το Instagram με το ροζ μπλουζάκι της! Η εμφάνιση της συζητήθηκε όσο καμία!

Η Τατιάνα Στεφανίδου, «Έριξε» για ακόμη μια φορά το Instagram με το ροζ μπλουζάκι της! Η εμφάνιση της συζητήθηκε όσο καμία, και όχι αδίκως!

Η παρουσιάστρια μας έχει συνηθίσει σε πολύ λαμπερές εμφανίσεις, και αυτή δεν αποτελούσε εξαίρεση!

Η παρουσιάστρια πήγε στο Παρίσι και έκανε απίστευτες εμφανίσεις! Μπορεί να ξεχωρίσαμε μια συγκεκριμένη, όπως σου γράψαμε αλλά και σήμερα πέσαμε σε μια ακόμα που πήρε το 10άρι.

Μπορεί η ίδια να πήγαινε για να κόψει την βασιλόπιτα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα "έκλεβε" για ακόμη μια φορά όλα τα βλέμματα.

Τατιάνα Στεφανίδου: Το λευκό της τοπ, είχε φουσκωτά μανίκια! Με κόκκινο κραγιόν έκανε την αντίθεση...

Το λευκό τοπ της Τατιάνας Στεφανίδου, είχε φουσκωτά μανίκια! Με κόκκινο κραγιόν έκανε την αντίθεση και πάτησε κάτω τις Γαλλίδες!

Η παρουσιάστρια πήγε στο Παρίσι και έκανε απίστευτες εμφανίσεις! Μπορεί να ξεχωρίσαμε μια συγκεκριμένη, όπως σου γράψαμε αλλά και σήμερα πέσαμε σε μια ακόμα που πήρε το 10άρι!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έβαλε τοπ σε λευκό με φουσκωτά μανίκια για ένα πρωινό look. Η λεπτομέρεια ωστόσο που έκανε την διαφορά ήταν το κόκκινο κραγιόν της που ανέδειξε το πρόσωπό της! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Τατιάνα Στεφανίδου: Βγήκε με σατέν τοπ και ο Ευαγγελάτος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της! Πού βρέθηκε το ζευγάρι;

Βγήκε με σατέν τοπ η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της! Μάθετε εδώ που βρέθηκε το ζευγάρι;

Οι δύο δημοσιογράφοι εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Η Παριζιάνα» στο θέατρο Broadway και όπως ήταν επόμενο τράβηξαν πάνω τους τα φλας των φωτογράφων!

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό είναι το δεύτερο "σπίτι" της παρουσιάστριας! Είναι σχεδόν άδειο...

Ο φακός του YouWeekly.gr "συνέλαβε" το λαμπερό ζευγάρι και σας τους παρουσιάζει στη βραδινή τους εμφάνιση. Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν εντυπωσιακή με ένα μαύρο κοστούμι με χρυσές λεπτομέρειες και μπεζ τοπ, ενώ το σύνολό της συμπλήρωνε η μπεζ καπιτονέ τσάντα της!

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, σικάτος κι αυτός όπως πάντα έκανε εμφάνιση με ένα μπλε κοστούμι και λευκό πουκάμισο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

στεφανίδου, ευαγγελάτος έξοδος