Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έβαλε μαύρο αποκαλυπτικό κολάν και έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο! Τρελάθηκε μέχρι και ο Βασάλος!

Εντυπωσιακή ακόμα και στο γυμναστήριο!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έβαλε μαύρο αποκαλυπτικό κολάν και έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο! Τρελάθηκε μέχρι και ο Βασάλος!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε το μαύρο της αποκαλυπτικό κολάν και έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Την ζήλευε μέχρι και ο Βασάλος.

Η γνωστή παρουσιάστρια διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα και αρκετά συχνά πηγαίνει στο γυμναστήριο και μας δείχνει πόσο σκληρά αθλείται για να το διατηρήσει.

Η ίδια χθες φόρεσε το μαύρο της κολάν με το αντίστοιχο top του και πήγε να γυμναστεί. Οι ασκήσεις ήταν κάπως... αποκαλυπτικές με αποτέλεσμα να τρελάθηκε όποιος την είδε! Ακόμα και ο ίδιος ο... Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram της βίντεο από την προπόνηση της και έδειξε μερικές ασκήσεις από τις οποίες μπορείς άνετα να πάρεις ιδέα και εσύ για το πρόγραμμα σου.

Ωστόσο μπορείς να αντιγράψεις και το look της καθώς πρόκειται για το απόλυτο look που πρέπει να έχεις όταν πας γυμναστήριο, χωρίς υπερβολές. Παραδίδει μαθήματα στυλ ακόμα και στο γυμναστήριο λοιπόν!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Survivor

Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχέση

Την έχετε δει και με την μίνι της φούστα; Θάνατος τα πόδια της...

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκατσε στο πάτωμα με το γκρι κολάν της! Το look που εγκρίνει και ο Βασάλος!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκατσε στο πάτωμα με το γκρι κολάν της! Το look που εγκρίνει και ο Βασάλος και αν είσαι αθλητικός τύπος, πρέπει να κάνεις copy!

Η παρουσιάστρια του Alpha, έχει από τα πιο καλλίγραμμα σώματα! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κάνει εντατική γυμναστική και σε αυτό, την έχει βοηθήσει κατά πολύ ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Χτες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε στο γυμναστήριο και ήθελε να απαθανατίσει την στιγμή. Έβαλε το γκρι κολάν της, έκατσε στο πάτωμα και προκάλεσε εγκεφαλικά. Πάντως, αν και το look της είναι αθλητικό, είναι ιδιαίτερα κομψό και σίγουρα, το εγκρίνει μέχρι και ο Βασάλος! Δείτε την σχετική φωτογραφία: