Αθηνά Οικονομάκου: Το μαυρο τοπ της κοστίζει 55 ευρώ! Το άνοιγμα στην πλάτη κάνει την διαφορά...

Εσύ θα το φορούσες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Το μαυρο τοπ της κοστίζει 55 ευρώ! Το άνοιγμα στην πλάτη κάνει την διαφορά...

Το μαύρο τοπ που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου, κοστίζει 55 ευρώ. Το άνοιγμα που έχει στην πλάτη κάνει όλη την διαφορά πάνω του.

Η ηθοποιός συνήθως επιλέγει να φοράει ρούχα από την συλλογή Project Soma που σχεδιάζει μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη.

Σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την είδαμε να ποζάρει με θέα την Αμερική και το μάτι μας έπεσε σε αυτό που φορούσε.

Πρόκειται για ένα μαύρο μακρυμάνικο τοπ το οποίο πίσω στην πλάτη έχει άνοιγμα κάνοντας την διαφορά. Κοστίζει 55 ευρώ.

Αθηνά Οικονομάκου top Project Soma

Ένα ακόμη κομμάτι από την συλλογή ρούχων είναι και αυτό το απίστευτο μαύρο μπουφάν. Είναι σε έκπτωση και θα «εξαφανιστεί».

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε κοντό τοπ και ο Μιχόπουλος «τρελάθηκε»! Δεν άφηνε το χέρι της...

Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε κοντό τοπ και ο Μιχόπουλος «τρελάθηκε»! Δεν άφηνε το χέρι της σε βραδινή έξοδο! Πού βρέθηκαν;

Οι δύο τους παρά το φορτωμένο τους επαγγελματικό πρόγραμμα πάντα βρίσκουν χρόνο για να περνάνε μαζί και να κάνουν πράγματα που τους «γεμίζουν»!

Αυτή τη φορά, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έκαναν μια βραδινή έξοδο και συγκεκριμένα βρέθηκαν σε επίσημη πρεμιέρα θεατρικής παράστασης. Η Αθηνά Οικονομάκου, επέλεξε να βάλει κοντό τοπ και ο άντρας της «τρελάθηκε» κανονικά! Δεν άφηνε το χέρι της και οι φωτογράφοι δεν σταματούσαν να τους τραβάνε! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Αθηνά Οικονομάκου: Χέρι - χέρι με τον Μιχόπουλο και το... "δεύτερο" παιδί της!

H Αθηνά Οικονομάκου με κοντό τοπ και ο Μιχόπουλος «τρελάθηκε»Η Αθηνά Οικονομάκου με κοντό τοπ και τον ΜιχόπουλοΑθηνά Οικονομάκου και Μιχόπουλος

Αθηνά Οικονομάκου: Το πουκάμισό της είναι μπλε και έχει δέσιμο στο λαιμό! Είναι το ρούχο που πρέπει να έχεις!

Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε το πιο υπέροχο πουκάμισο το οποίο είναι μπλε και έχει ένα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο στο λαιμό! Είναι το ρούχο που σίγουρα πρέπει να έχεις κι εσύ στην ντουλάπα σου!

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει δείξει πολλές φορές ότι έχει τον τρόπο της με το στιλ μιας και όλες τις οι εμφανίσεις είναι μία και μία.

Ένα ρούχο της που ξεχωρίσαμε είναι αυτό το υπέροχο πουκάμισο το οποίο έχει τόσο ιδιαίτερο χρώμα όσο και ιδιαίτερο σχήμα.

Εκείνη το συνδύασε με λαμπερά κοσμήματα και θα σου προτείναμε να κάνεις το ίδιο, γιατί το κάπως μουντό χρώμα του χρειάζεται μια έξτρα λάμψη!

Σου βρήκαμε επίσης το υπέροχο φόρεμα με τα κίτρινα λουλούδια που φόρεσε η ηθοποιός και μοίρασε "εγκεφαλικά"!