Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε φόρεμα με κίτρινα λουλούδια! Σουρώνει στη μέση και κολακεύει απίστευτα...

Θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο αδύνατη από ποτέ!

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε φόρεμα με κίτρινα λουλούδια! Σουρώνει στη μέση και κολακεύει απίστευτα...

Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε φόρεμα με κίτρινα λουλούδια! Σουρώνει στη μέση και κολακεύει απίστευτα όλες τις σιλουέτες! Ξέρουμε πού μπορείς να το βρεις...

Η ηθοποιός, έχει τη δική της σειρά ρούχων μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη. Τα Allover κυκλοφορούν και ξεπουλάνε, αφού τα κομμάτια είναι το ένα καλύτερο από τα άλλα.

Η Αθηνά και η Μαίρη, έβγαλαν πρόσφατα μια Limited edition σειρά με φλοράλ σχέδια και ιδιαίτερα υφάσματα! Μάλιστα, στο Instagram της Οικονομάκου δημοσιεύτηκαν και σχετικές φωτογραφίες με δύο κομμάτια που είναι ο απόλυτος έρωτας. Το ένα από αυτά έχει κίτρινα λουλούδια και σουρώνει στην μέση, τονίζοντας την με τρόπο που και να έχεις λίγα κιλάκια, δεν φαίνονται καθόλου. We love it!

Δείτε και την σχετική ανάρτηση:

Να σας θυμίσουμε και ότι το showroom λειτουργεί με νέο ωράριο, το οποίο δημοσιεύσαμε χτες!

Αθηνά Οικονομάκου: Οι λευκές της γόβες «έδεσαν» με το μπλε φόρεμα όλο λάμψη! Όλοι κοίταζαν την λεπτομέρεια στο τσαντάκι της!

Όλοι κοίταζαν την λεπτομέρεια στο τσαντάκι της Αθηνάς Οικονομάκου, ωστόσο οι λευκές της γόβες, «έδεσαν» με το μπλε φόρεμα όλο λάμψη και η ίδια παρέδωσε μαθήματα στιλ!

Η καλλονή ηθοποιός, έκανε μια εμφάνιση που σίγουρα πρέπει να αντιγράψεις για τις γιορτές! Έβαλε μπλε φόρεμα με παγιέτες, λευκές γόβες, blazer σε ίδιο χρώμα και κρατούσε ένα μικρό τσαντάκι με χρυσή λεπτομέρεια.

Αν κι εσύ έχεις βαρεθεί τα μαύρα φορέματα, η Αθηνά Οικονομάκου σου έχει τη λύση! Το φόρεμα στο μπλε της νύχτας είναι πολύ μεγαλη τάση και συνδυάζεται άψογα τόσο με λευκό, όσο και με μπεζ! Η Αθηνά Οικονομάκου, πόνταρε στον πρώτο συνδυασμό και φυσικά κέρδισε, αφού η εμφάνισή της μας τρέλανε κανονικά! Αν ωστόσο δεν είσαι πολύ του.... grande look, αλλά αγαπάς το στιλ της Αθηνάς, σου έχουμε και εναλλακτική με πιο «ήσυχους» τόνους...

Ιδού οι φωτογραφίες με το φόρεμα - έρωτας στο Youweekly.gr:

Αθηνά Οικονομάκου μπλε φόρεμαΑθηνά Οικονομάκου λευκές γόβες