Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε την ανακοίνωση η ηθοποιός! Μόλις «έσκασε» το νέο...

Χαμός με το Allover!

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε την ανακοίνωση η ηθοποιός! Μόλις «έσκασε» το νέο...

Η Αθηνά Οικονομάκου μόλις έκανε την ανακοίνωση! «Έσκασε» το νέο και όσοι πιστοί προσέλθετε!

Η εταιρία που διατηρεί, το Allover λειτουργεί πλέον με εορταστικό ωράριο και μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας περισσότερες ώρες κατά την διάρκεια της ημέρας.

Η Αθηνά Οικονομάκου επιμελείται η ίδια όλα τα κομμάτια με τα ρούχα και τα κοσμήματα και περνάει αρκετό χρόνο στο showroom. Εξάλλου εμείς σας γράψαμε χτες ότι το έχει διακοσμήσει μόνη της και μάλιστα πολύ, μα πολύ πετυχημένα! Αν είσαι λοιπόν fan, δείτε στην σχετική ανάρτηση που έκανε στο Instagram τις νέες ώρες που λειτουργεί:

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την ανακοίνωση

Αθηνά Οικονομάκου: Έκτακτη ανακοίνωση από την ηθοποιό! Τα ευχάριστα νέα...

Έκτακτη ανακοίνωση από την ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου! Τα ευχάριστα νέα που μόλις «έσκασαν» και αφορούν το νέο βήμα στην ζωή της!

Η Αθηνά Οικονομάκου, εκτός από περήφανη μανούλα και σύζυγος, είναι και μια δαιμόνια επιχειρηματίας. Η ίδια, έχει κυκλοφορήσει μια σειρά με ρούχα μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη.

Το project Soma... μεγαλώνει και η ίδια η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την ανακοίνωση για την επόμενη κολεξιόν. Τα ευχάριστα νέα για την κολεξιόν She, μαθεύτηκαν μέσω Instagram και η Αθηνά δεν κρύβει την χαρά της. Ιδού λοιπόν η σχετική ανάρτησή της:

Αθηνά Οικονομάκου έκτακτη ανακοίνωση

Αθηνά Οικονομάκου: Έκτακτη ανακοίνωση από την ηθοποιό! Σε λίγο θα κατέβει....

Έκτακτη ανακοίνωση «έσκασε» από την Αθηνά Οικονομάκου αλλά σε λίγο θα κατέβει! Τι λέει η ηθοποιός;

Η ίδια, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα και έσπευσε να ενημερώσει το κοινό της μέσω social media! Ωστόσο, η ανακοίνωση στο Instagram διαρκεί μέχρι 24 ώρες, άρα σε λίγο θα κατέβει....

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της είναι λευκό και σχεδόν χωρίς έπιπλα! «Ξεχειλίζει» από φινέτσα...

Όπως ενημερώνει η ίδια η Αθηνά Οικονομάκου με έκτακτη ανακοίνωσή της, το τηλέφωνο του ατελιέ δεν λειτουργεί προσωρινά λόγω προβλήματος των γραμμών! Επομένως, αν θέλατε να παραγγείλετε κάτι από το All over, θα πρέπει να κάνετε υπομονή! Δείτε την σχετική ανάρτηση με την ανακοίνωση από την Αθηνά Οικονομάκου:

Αθηνά Οικονομάκου: Έκτακτη ανακοίνωση από την ηθοποιό! Σε λίγο θα κατέβει....