Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε τα πιο κλασικά μαύρα μποτάκια με τον πιο stylish τρόπο! «Εξαφάνισαν» μέχρι και το τζιν παντελόνι της!

Κορίτσια, πάρτε ιδέες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε τα πιο κλασικά μαύρα μποτάκια με τον πιο stylish τρόπο! «Εξαφάνισαν» μέχρι και το τζιν παντελόνι της!

Τα πιο κλασικά μαύρα μποτάκια φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια με τον πιο stylish ωστόσο τρόπο. Μέχρι και το τζιν παντελόνι της «εξαφάνισαν».

Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ, στην εκπομπή της πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις που αποσπούν τα καλύτερα σχόλια.

Σε ένα από τα γυρίσματα που πραγματοποίησε, επέλεξε να φορέσει μαύρα μποτάκια τα οποία κυκλοφορούν παντού και τα φοράνε όλες οι γυναίκες στο δρόμο.

Πρόκειται για τα κλασικά μαύρα με το χοντρό τακούνι. Τα συνδύασε με γκρι τζιν και κοντομάνικο πλεκτό και εντυπωσίασε.

Ζέτα Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ ρούχα μποτάκια

Το γκρι της τζιν και οι λεοπάρ γόβες σε αυτή την φωτογραφία, την έκαναν «Βασίλισσα»! Την είδε ο Χατζηγιάννης και τρελάθηκε!

Ζέτα Μακρυπούλια: Συνδύασε την ολόσωμη φόρμα της με μποτάκια στο ίδιο στιλ! Γυάλιζε από πάνω μέχρι κάτω!

Η Ζέτα Μακρυπούλια συνδύασε την ολόσωμη φόρμα της με ασημί μποτάκια στο ίδιο στιλ και εντυπωσίασε. Η παρουσιάστρια γυάλιζε από πάνω μέχρι κάτω.

Κάθε ημέρα στην εκπομπή της «Ρουκ Ζουκ» θέλει να φοράει ρούχα που την κολακεύουν, ενώ ακολουθεί όλες τις τάσεις που κυκλοφορούν.

Σε μια από τις εκπομπή της στον ΑΝΤ1, επέλεξε να φορέσει μια άκρως εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα με λάστιχο στη μέση και ανοιχτό μπούστο, την οποία συνδύασε με ασημί μποτάκια στο ίδιο στιλ.

Για το μακιγιάζ της επέλεξε κόκκινο κραγιόν και έκανε το σύνολο της άκρως γιορτινό.

Πριν από λίγες ημέρες σε δημόσια εμφάνιση της, έβαλε παπούτσια που δεν περιμέναμε να δούμε.

Ζέτα Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ ολόσωμη φόρμα

Ζέτα Μακρυπούλια: Το παντελόνι της είναι γκρι και γυαλίζει! Ο Χατζηγιάννης "τρελάθηκε" μόλις την είδε!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μόλις είδε τη Ζέτα Μακρυπούλια με αυτό το ντύσιμο "τρελάθηκε" τελείως! Η αγαπημένη παρουσιάστρια φόρεσε ένα υπέροχο παντελόνι το οποίο είναι γκρι και γυαλίζει ολόκληρο!

Η Ζέτα Μακρυπούλια καθημερινά εντυπωσιάζει με τα ντυσίματα της, τα οποία είναι σικάτα και μέσα στη μόδα!

Σε μία πρόσφατη εκπομπή της, η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα γκρι παντελόνι το οποίο ήταν βινύλ. Το συνδύασε με μία μαύρη μακριά μπλούζα η οποία ήταν αμάνικη και ζιβάγκο ενώ το look της ολοκλήρωσαν οι υπέροχες μαύρες γόβες της.

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο πράσινο πουκάμισο που φόρεσε στην εορταστική εκπομπή της!