Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έκανε την πιο σικάτη εμφάνιση και "μαγνήτισε" τα βλέμματα! Παρέδωσε μαθήματα στιλ!

Πιο όμορφη από ποτέ στο πλευρό του συζύγου της!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έκανε την πιο σικάτη εμφάνιση και

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε για ακόμη μία φορά την πιο σικάτη εμφάνιση και όπως ήταν φυσικό, "μαγνήτισε" τα βλέμματα όλων με το εντυπωσιακό της look! Έκατσε στο πλευρό του συζύγου της και παρέδωσε μαθήματα στιλ!

Η πανέμορφη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει τον τρόπο να "κλέβει" την παράσταση σε κάθε της εμφάνιση και όχι άδικα, αφού έχει το απόλυτο κορμί!

Έτσι εμφανίστηκε σε κοσμικό event μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Αριστομένη Γιαννόπουλο, και ήταν υπέρλαμπρη, αφού επέλεξε να φορέσει ένα απλό μαύρο τοπ και να το συνδυάσει με μία ροζ φούστα γεμάτη με παγέτες.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εντυπωσιάζει σε βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της!

Την παράσταση έκλεψαν και τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια που επέλεξε για να ολοκληρώσει το look της!

Ο φακός του YouWeekly.gr τη συνέλαβε και σας την παρουσιάζει!

Παναγιώταρου σύζυγος
Παναγιώταρου Σαμαράς

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Με αυτό το φόρεμα έκανε όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω της! Αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε για μία ακόμη φορά όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω της! Αυτό το φόρεμα αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της!

Η ξανθιά καλλονή μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις και έτσι δε μας άφησε παραπονεμένους για μία ακόμη φορά! Συγκεκριμένα, στην εμφάνισή της στο νυχτερινό κέντρο, 4711 φόρεσε ένα ασημί λαμέ φόρεμα και μας άφησε με "κομμένη" την ανάσα.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Εντυπωσιακή σε δημόσια εμφάνιση με το σύζυγό της!

Το υπέροχο φόρεμά της, το συνδύασε με ψηλές μαύρες μπότες και ένα σούπερ στιλάτο αξεσουάρ για τα μαλλιά που απογείωσε το στυλ της.

Δείτε φωτογραφίες από την λαμπερή εμφάνισή της!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου 4711

Παναγιώταρου φόρεμα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έβαλε στο παντελόνι της, την τάση της σεζόν! Copy the look, αλλιώς θα χάσεις...

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έβαλε στο παντελόνι της, την τάση της σεζόν! Copy the look αλλιώς θα χάσεις αφού σε λίγο καιρό θα το φοράμε όλες!

Η καλλονή Αλεξάνδρα, έχει ανοίξει τα φτερά της μετά το My Style Rocks και έχει κάνει το δικό της κατάστημα με ρούχα.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δείτε το chic υπνοδωμάτιο του σπιτιού της!

Από την συλλογή της, λοιπόν είναι και το εν λόγω παντελόνι που φόρεσε πρόσφατα στο Instagram και έβαλε «φωτια» στα social media! To leather παντελόνι της Αλεξάνδρας, είναι στο χρώμα του πούρου, το οποίο και θα φορεθεί πάρα πολύ φέτος. Αν δεν έχεις τουλάχιστον ένα ρούχο με αυτό το χρώμα στην ντουλάπα σου... σπεύσε! Ιδού και η σχετική φωτογραφία: