Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το mom jeans της, της χάρισε το απόλυτο 10άρι! Η εμφάνιση που «έστειλε» τον Βασάλο!

Ό,τι πρέπει για τις κρύες μέρες!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το mom jeans της, της χάρισε το απόλυτο 10άρι! Η εμφάνιση που «έστειλε» τον Βασάλο!

Το mom jeans της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, της χάρισε το απόλυτο 10άρι! Η εμφάνιση που «έστειλε» τον Βασάλο και πρέπει να αντιγράψεις κι εσύ!

Ό,τι πρέπει για τις κρύες μέρες που θες να προφυλαχτείς αλλά να μην χάσεις το στιλ σου. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία είναι ιδιαίτερα δραστήρια ξεκίνησε την μέρα της με τρέξιμο αλλά με απαράμιλλο στιλ!

Φόρεσε το mom jeans της, ένα πουλόβερ σε λευκό και παλτό και από κάτω αθλητικά! Πήρε από εμάς άριστα και «έστειλε» τον Βασάλο, ο οποίος μπορεί να είναι αυστηρός κριτής αλλά σίγουρα θα ενέκρινε το look της! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Βαλαβάνη τι ρούχα φόρεσε

Έχετε δει και την σούπερ στιλάτη φούστα της;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκατσε στο κρεβάτι με total τζιν look! Το ενέκρινε μέχρι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

Στο κρεβάτι έκατσε και πόζαρε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με ένα total τζιν look και αυτή την εμφάνιση που πραγματοποίησε θα την ενέκρινε μέχρι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Έχει άψογες αναλογίες στο σώμα της, είναι κούκλα και της πηγαίνουν σχεδόν όλα τα στιλ ρούχων και το έχει αποδείξει μέσα από φωτογραφίες της.

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της, την είδαμε να ποζάρει στο φακό με ένα total τζιν look από την εταιρία Staff jeans, το οποίο είχε συνδυάσει με καφέ μπότες.

Το total denim look έχει μπει δυναμικά και πάλι στα trends του φετινού χειμώνα. Ωστόσο, πρέπει να προσέξουμε τις αποχρώσεις των τζιν που θα συνδυάσουμε.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη look Κωνσταντίνος Βασάλος

Αυτό το κορμί που έχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, το έχει αποκτήσει μέσα από σκληρή γυμναστική, της οποία πλέον φτιάχνει ο Βασάλος.