Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβαλε "φωτιά" στον Snik με το κόκκινο φόρεμά της! Αυτή είναι η φωτογραφία...

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ η Ηλιάνα!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβαλε

Αυτή είναι η φωτογραφία που έβαλε "φωτιά" στον Snik! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει με το κόκκινο φόρεμά της και είναι πιο όμορφη από ποτέ!

Σε πρόσφατη εμφάνισή της για επαγγελματικούς λόγους το μοντέλο εμφανίστηκε με ένα συγκλονιστικό μίντι φόρεμα στο χρώμα της φωτιάς και σίγουρα τράβηξε τα βλέμματα όλα πάνω της!

Μιας και είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media δημοσίευσε την φωτογραφία αυτή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και εννοείται πως τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή!

Μπορεί βέβαια τότε που είχε κάνει εμφάνιση με πράσινη γούνα να ήταν πιο εντυπωσιακή αλλά... ότι κι αν κάνει πάντα θα την κοιτάζουν όλοι!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ντύθηκε "φωτιά" στα κόκκινα και άφησε τον Snik "ξερό"! Η φούστα της είναι σε άλλο επίπεδο!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για μία ακόμη φορά εντυπωσίασε με την εμφάνιση της! Έβαλε μία φούστα σκέτη "φωτιά" και ντύθηκε στα κόκκινα! Το μοντέλο άφησε το Snik "ξερό", μιας και αυτό το look της είναι χωρίς αμφιβολία σε άλλο επίπεδο!

Το πανέμορφο μοντέλο καταφέρνει να "κλέβει" τις εντυπώσεις ό,τι και να φορέσει και έτσι σε μία πρόσφατη εμφάνιση αποφάσισε να βάλει "φωτιά" στη νύχτα με την φούστα της.

Φόρεσε μία μάξι κόκκινη φούστα και τους έκανε όλους να παραμιλάνε, ποζάροντας μπροστά από το λευκό αμάξι της! Τη συνδύασε με λευκό πουκάμισο και λευκές γόβες, δημιουργώντας τον πιο ιδανικό γιορτινό συνδυασμό!