Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πράσινη γούνα της έκανε «σκόνη» την ροζ του Snik! Την συνδύασε με ίδιες γόβες!

Θα πάθετε... πλάκα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πράσινη γούνα της έκανε «σκόνη» την ροζ του Snik! Την συνδύασε με ίδιες γόβες!

Η πράσινη γούνα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έκανε «σκόνη» την ροζ που είχε φορέσει ο Snik. Μάλιστα, την συνδύασε με ίδιες γόβες.

Η ροζ γούνα που είχε βάλει στο ταξίδι του Μιλάνο ο ράπερ τραγουδιστής έχει φέρει θύελλα σχολίων τόσο στα social media, όσο και στις εκπομπές.

Ωστόσο, αυτή που φόρεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ημιτελικό του GNTM μας έκανε να την ξεχάσουμε, αφού έχει ένα πολύ έντονο χρώμα και είναι animal print.

Μάλιστα, έκανε την εμφάνιση της πιο hot, συνδυάζοντας την με γόβες στο ίδιο ακριβώς χρώμα και total black ρούχα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik γούνα

Ποιος είχε τρολάρει τον Snik μετά την φωτογραφία που δημοσίευσε με την ροζ γούνα στο Instagram;

Snik: Με ροζ γούνα και γυαλιά, «κυκλοφόρησε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Τα είδαμε όλα...

Κι όμως ο Snik με ροζ γούνα και γυαλιά, «κυκλοφόρησε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Τα είδαμε όλα αλλά νομίζουμε ότι δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη!

Όπως σας γράψαμε και χτες, το μοντέλο, αυτές τις ώρες βρίσκεται στο Μιλάνο, μαζί με τους υπόλοιπους κριτές του GNTM λόγω κάποιων γυρισμάτων που πρέπει να κάνουν.

Μαζί της φυσικά, είναι και ο Snik ο οποίος επισκίασε τους πάντες με το look του! Ο Snik, έβαλε ροζ γούνα, ε ροζ γυαλιά και τεράστιες χρυσές αλυσίδες και προκάλεσε ταραχές! Το μόνο σίγουρο είναι, ότι κάθε άλλο παρά απαρατήρητος πέρασε εκεί στην Ιταλία....

Snik: Το βίντεο που "καίει" τον σύντροφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! Κράταγε στα χέρια του πενηντάρικα και...

Δείτε την φωτογραφία από το Instagram του (με δική σας ευθύνη):

Αθηνά Οικονομάκου: Ποιος Snik; Έβαλε γαλάζια γούνα και ο φακός τη "συνέλαβε" στο πλευρό γνωστού παρουσιαστή!

Ποιος Snik; Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε... γαλάζια γούνα και ο φακός τη "συνέλαβε" στο πλευρό αυτού του γνωστού παρουσιαστή!

Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με τη ροζ γούνα του συντρόφου της Ηλίάνας Παπαγεωργίου. Η Αθηνά Οικονομάκου έδειξε ωστόσο για μία ακόμη φορά, πως εκείνη είναι το απόλυτο fashion icon της ελληνικής showbiz και με μία την κίνηση, "έσβησε" τον γνωστό ράπερ!

Αθηνά Οικονομάκου: Βγήκε βόλτα και κοιτούσαν όλοι την τσάντα στα χέρια της! Κοστίζει 1.550 ευρώ!

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της φωτογράφισης της νέας κολεξιόν της σειράς ρούχων «Project Soma», η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη πόζαρα φορώντας πολύχρωμες γούνες.

Η πανέμορφη ηθοποιός έβαλε μία γαλάζια γούνα και εντυπωσίασε, ενώ κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, μπήκε στο πλάνο και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος ανέβασε μάλιστα το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Χώθηκα κι εγώ στη φωτογράφιση με ύφος "κάνω κι εγώ μόντελινγκ"... αλλά νομίζω τα κορίτσια με έχουν εύκολα»!

Οικονομάκου- Συνατσάκη- Τανιμανίδης