Kate Middleton: Φόρεσε το πιο ρομαντικό φόρεμα με γόβες στο χρώμα της φωτιάς! Στο πλευρό της ο William!

Τους εντυπωσίασε όλους!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Kate Middleton: Φόρεσε το πιο ρομαντικό φόρεμα με γόβες στο χρώμα της φωτιάς! Στο πλευρό της ο William!

Το πιο ρομαντικό φόρεμα φόρεσε η Kate Middleton και το συνδύασε με γόβες στο χρώμα της φωτιάς. Στο πλευρό της όπως πάντα βρισκόταν ο William.

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ υποδέχτηκαν στο Buckingham χθες το βράδυ 21 αντιπρόσωπους από την Αφρική κάτι που γίνεται κάθε χρόνο.

Η Kate Middleton για την συγκεκριμένη βραδιά επέλεξε να φορέσει ένα άκρως ρομαντικό maxi φόρεμα της εταιρίας Needle & Thread, η οποία είναι γνωστή για τέτοιου στιλ φορέματα.

Kate Middleton Prince William

Η δούκισσα είπε «ναι» στο φόρεμα Aurora το οποίο κοστίζει 410 δολάρια. Το τσαντάκι που κρατούσε ήταν Jenny Packham, οι κόκκινες γόβες της Gianvito Rossi και τα σκουλαρίκια Kiki McDonough.

Kate Middleton ρούχα φόρεμα

Όλα αυτά σημειωνόντουσαν την ώρα που το Πρίγκιπας Χάρι ταξίδευε για Καναδά με σκοπό να συναντήσει την Μέγκαν Μαρκλ.

Kate Middleton: Φόρεσε πράσινο φόρεμα και ο Donald Trump δεν σταματούσε να την κοιτάζει! Ζήλεψε μέχρι και η Melania!

Δε σταματούσε να κοιτάζει την Kate Middleton ο Donald Trump με το πράσινο φόρεμα που φόρεσε! Μέχρι και η Melania ζήλεψε!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε στη Μεγάλη Βρετανία όπου δείπνησε μαζί με μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ανάμεσά τους και η Kate Middleton, η οποία για μία ακόμη φορά εντυπωσίασε με την εμφάνισή της!

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate Middleton εντυπωσιάζει με το look της! Να θυμίσουμε τα μοναδικά της σκουλαρίκια τα οποία δεν αποχωρίζεται!

Η δούκισσα του Cambridge επέλεξε να φορέσει ένα μίντι πράσινο φόρεμα του οίκου, Emilia Wickstead, το οποίο συνδύασε υπέροχα με λαμπερά σκουλαρίκια. Βέβαια η Kate βρέθηκε μόνη της στο δείπνο μιας και ο William βρίσκεται αυτές τις μέρες σε προγραμματισμένο ταξίδι στο Κουβέιτ.

Το δείπνο παρέθεσε η βασίλισσα Ελισάβετ με αφορμή τα 70 χρόνια συμμαχίας στο NATO.

πράσινο φόρεμαKate Middleton

Kate Middleton: Έλαμψε με την δαντελωτή της τουαλέτα! Η εμφάνιση που συζητήθηκε όσο ποτέ!

Έλαμψε με την δαντελωτή της τουαλέτα η Kate Middleton! Η εμφάνιση της συζητήθηκε όσο ποτέ!

Από τα πιο εντυπωσιακά φορέματα που έχει φορέσει η Δούκισσα του Κέιμπριτζ!

Η παντελόνα που πρέπει να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου! Την έχει και η Kate Middleton!

Σε μια ακόμη λαμπερή βραδιά παρευρέθηκε η Middleton, αφού παρακολούθησε την ετήσια Royal Variety Performance στο Palladium Theatre του Λονδίνου.

Αυτό που προκάλεσε όμως εντυπώσεις ήταν το τέλειο φόρεμά της! Το φόρεμα αγκάλιαζε την άψογη σιλουέτα της, και το ντεκολτέ της, ενώ μια λεπτή μαύρη ζώνη τόνιζε τη μέση της. Συμπλήρωσε το λουκ με ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια Erdem, ένα μαύρο clutch bag και μαύρες γόβες στιλέτο.

Middleton δαντελωτή τουαλέτα

Όπως πάντα, φρόντισε να κρατήσει το μακιγιάζ της απλό χωρίς υπερβολές, τονίζοντας τα φυσικά της χαρακτηριστικά!