Ζέτα Μακρυπούλια: Παρέδωσε μαθήματα στον ΑΝΤ1! Φόρεσε γκρι πουλόβερ με την πιο γκλιτεράτη φούστα!

Συνδύασε χειμώνα και... ντίσκο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: Παρέδωσε μαθήματα στον ΑΝΤ1! Φόρεσε γκρι πουλόβερ με την πιο γκλιτεράτη φούστα!

Μαθήματα στον ΑΝΤ1 παρέδωσε η Ζέτα Μακρυπούλια με αυτή την στιλιστική της επιλογή. Φόρεσε γκρι πουλόβερ και το συνδύασε με την πιο γκλιτεράτη φούστα.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός στο Ρουκ Ζουκ πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, οι οποίες αποσπούν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σε ένα από τα γυρίσματα που πραγματοποίησε για την εκπομπή, έκανε ένα από τα καλύτερα looks της μέχρι σήμερα.

Φόρεσε γκρι oversized πουλόβερ, το οποίο συνδύασε με μίνι μωβ γεμάτη γκλίτερ φούστα, κάνοντας μια απίστευτη αντίθεση με... Χειμώνα και ντίσκο. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με γκρι μπότες.

Ζέτα Μακρυπούλια ΑΝΤ1 Ρουκ Ζουκ εμφάνιση

Αυτή δεν είναι η μοναδική εμφάνιση που μας έκανε να πάθουμε... πλάκα! Αυτό το ροζ παντελόνι της κάνει «θραύση»...

Ζέτα Μακρυπούλια: Το ροζ πουλόβερ της έχει εξαντληθεί! Μπορείς να το αγοράσεις με 22,99 ευρώ!

Το ροζ πουλόβερ που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια έχει εξαντληθεί και εσύ μπορείς να το βρεις και να το αγοράσεις από αγαπημένη αλυσίδα με 22,99 ευρώ.

Έχει εξαντληθεί όχι μόνο επειδή είναι χειμώνας, αλλά και επειδή έχει απίθανο κόψιμο και είναι ένα από τα hot trend του Χειμώνα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε μια από τις εκπομπές της στο Ρουκ Ζουκ επέλεξε να φορέσει μια από τις τάσεις που κυκλοφορούν παντού.

Τα oversized πουλόβερ τα επιλέγουν πολλές γυναίκες και τα φορούν από το πρωί έως και το βράδυ για ένα χαλαρό ποτό - πάντα με τον κατάλληλο συνδυασμό.

Παρόμοιο με αυτό που φόρεσε η παρουσιάστρια μπορείς να αγοράσεις στα Bershka με 22,99 ευρώ.

Ζέτα Μακρυπούλια πουλόβερ bershka

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Ζέτα Μακρυπούλια τη πέρασε μαζί με φίλους της και το φόρεμα της ήταν σαν... νυφικό.

Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε φούστα που γυάλιζε από... χιλιόμετρα! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε «κολλήσει» τα μάτια του πάνω της!

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε φούστα που γυάλιζε από... χιλιόμετρα και τους «θάμπωσε» όλους. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε «κολλήσει» τα μάτια του πάνω της.

Η παρουσιάστρια κάθε Κυριακή στο «The Final four» επιλέγει εμφανίσεις που τραβούν όλα τα βλέμματα επάνω της και κολακεύουν την σιλουέτα της.

Η ίδια, πραγματοποιεί την μια εντυπωσιακή εμφάνιση μετά την άλλη! Πριν λίγες ημέρες επέλεξε να φορέσει μια κόκκινη φούστα που γυάλιζε από χιλιόμετρα και μέχρι και ο Χατζηγιάννης την ώρα που show δεν ξεκόλλαγε το βλέμμα του από πάνω της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, την συνδύασε με μαύρο τοπ γεμάτο τούλι!

Ζέτα Μακρυπούλια φούστα